IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
672
2.3.17 13:31

Ahoj holky,
dnes jsme byli s přítelem v Caru pro léky na IVF. Dnes jsem 20DC, od zítřka mám začít píchat Decapeptyl. Chci se jen zeptat, kdyby čistě „náhodou“ byla těhotná, neublíží miminku tato injekce? Úplně jsem se na to zapomněla zeptat. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.17 14:01

@GabcaT Ahoj dnes jsem volala do laborky a vyvíjí se správně už jen tři to čtvrtý je pomalejší, ale říkala embryolozka že to může do zítra dohnat :roll: Mám si zavolat zítra…No nevím tedy jak se to počítá ale v pondělí ve 12hodin už byli oplodneny všechny tak jestli i pondělí se počítá :nevim: to by zítra byl pátý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.3.17 14:52

@Věra8057 Den oplodnění je nultý den. Já jdu na OPU zítra, to budou i oplodněny a transfer jdu ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.3.17 14:53

@Issabell28 Podívej se do příbalového letáku, co je tam napsáno, nebo ještě zavolej do CARu. Tam ti odpoví nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
2.3.17 15:00

Ahoj holky, mužu se přidat? Jsme ted po třetí IUI, jsem 22.DC, pokud to nevyjde, tak hned v dalším cyklu (což bude příští týden) začínám stimulovat na IVF… Mám z toho docela strach, jak z těch léků (aplikace, jak na ne budu reagovat- přebírání na váze, nálady) tak samozřejmě z neúspěchu, tak budu moc rada, když budu moci s někým tyto strasti sdílet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.3.17 15:27

@Babet-ka píchání iniekcí je v pohodě.. přibírání se bát nemusíš.. ale spíše počítej s případným neúspěchem..já jsem měla taky 3× IUI a mám po 1. IVF, ze 7 vajíček bylo v pohodě jen 4 a všechny 4 se pak zpomalily.. takže mi dali jedno zpomalený a na zamražení nezbylo nic. Takže pak vše odznova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.3.17 15:32

Myslíte si holky, že když by nastala změna partnera, že by se ty případná embrya třeba vyvinula lépe? Já jsem to měla podobně, všechna embrya zpomalený, uvažuju o tom, jestli kdybych podstoupila ivf s někým jiným, tak by to třeba skončilo lépe, co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.3.17 15:51

Holky, Vy co jste měly Zoladex, bolela Vás hlava? Já mám už druhý den migrenu a nic nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.3.17 15:52

@Babet-ka Injekce jsou úplně v pohodě, já se strašně bojím jehel a zvládla jsem to. Ani s těmi náladami to není tak strašný, jsem jen lehce zvýšeně agresivní;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
2.3.17 15:57

@nikol1985 tak vzhledem k tomu, že vajíčka jsou jedna polovina a druhá polovina spermie tak určitě… koukám, že díky dárci mám vlastně výhodu ;)

• Citovat
  • Upravit
527
2.3.17 16:01

@Babet-ka Já jsem dnes také 22DC a měla jsem IUI v sobotu, kdy jsi měla IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.3.17 16:03

@katy3011 Ahoj Katy, jak se daří? Kolikatý den máš od ET? Za chvíli budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.3.17 16:18

@Sashie To jako víš takhle dopředu? Já myslela že o tom rozhoduje embryolog, říkali mi že kdyby se oplodnily jen třeba 2 vajíčka tak transfer třetí den… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
2.3.17 16:25

@Ribanka Ahoj, dnes mám 9 den od ET, testovat nebudu.. o víkendu to dostanu a v úterý kontrolní odběr krve.. vzhledem k tomu, že embryo bylo zpomalené s tím nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
2.3.17 17:18

@Věra8057 My jsme si zaplatili prodlouženou kultivaci, takže jdeme 5. den. Den, když je OPU je den 0., takže to hezky dopočítali. Zítra nám to potvrdí, ale už se o tom mluvilo jako o jasné věci a říkal nám to i doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí