Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaS82 Moc děkuji za vysvětlení! Takže mám krátký protokol, už jsem zase o něco chytřejší;-)
@KackaP15 to je škoda, že jsi to nevěděla dřív. Já si volala na poj. a poprosila, aby to schválili. Abych stihla stimulaci v daném cyklu.Do tří dnů bylo hotovo.
@Ledge Myslím, že je to CAR od CARu, někde začínají rovnou, někde čekají. V Budějkách jsme se ptali sestry a ta rovnou říkala, že bez schválení nikdy nezačínají.
@Sashie to se máš, já dlouhý a je to děs. Čekám měsíc než vůbec bude opu. I když vím do čeho jdu jsem z toho nervózní. Mám strach jak to psychicky zvládnu, když se to nepovede.
U Apolináře začínají bez schválení, ale musíme podepsat, že v případě neschválení vše zaplatíme.
@HankaS82 Hele, proč by se to nemělo povést? Já si pořád říkám, že doktoři prostě musí vědět, co dělají, ne? Nejhorší je to čekání, až to budeš mít za sebou a přijde úleva, tak to bude pohodička ![]()
@Sashie je to nejspíš tím jak jsem dopadla minulé. Kvůli svátku pozastavená stimulace a pak z toho bylo spoustu nekvalitních vajíček. Navíc zkušenost s potratem v Teplické nemocnici a mám dost ještě teď, když si na to vzpomenu. Prostě bylo vše špatně. Ale musím věřit, že to na podruhé klapne. Zatím jsem u Apolináře spokojená. Asi už potřebují aby se začalo něco dít. A já neměla čas přemýšlet negativně.
@HankaS82 ja taky volala…poprve tam jeste nebyla zadost a ted v pondeli mi to nikdo nezvedl. A u jake jsi pojistovny?
@HankaS82 vzp je na schvalovani fajn. Ja mam bohuzel vnitro…
@KackaP15 ten měsíc uteče, únor je krátkej a alespoň nebudeš rodit o Vánocích. ![]()
@HankaS82 jak tak ctu, tak ty uz jedes dlouhy protokol, je to tak? Takze v 3/17 transfer?