Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petrus85 Tak píchání úplně v pohodě! Jen mě trochu bolí místo vpichu, mám tam blbě pas kalhot a nosím pásek. Ale musím říct, že jsem byla až překvapena, jak rychle a v klidu jsem to udělala. Je pravda, že ve třídě začínalo řvát 25 dětiček, tak to byla dobrá motivace ![]()
@AlenkaZPohadky Uplne poprve. KET snad az budu chtit druhe. Partner je uplne v pohodě hezky se o me stara
mam jich 8 zmrazenych, ale stejne nemusi prezit rozmrazeni. Jsou to bojovnici jim verim
me obcas pichne v podbřišku, ale nic k tomu nepriklanim. A medicina to jo je to fajn ze nasli metodu jak udelat z nemožného možné. Jedno mi zavedla pry k vuli pojišťovně chtela jsem 2 no tak u KET uz chci 2
@AlenkaZPohadky no me jeste ke vsemu hrozne boli prsa. A ty mas KET?
@petrus85 ne neskousela 28.2. Jdu na krev a ultrazvuk, sestřička říkala ze můžu být ten případ co se jí hcg nevylučuje do moče když jsem měla jen duchy před tím krevním domácím. Tak se bojím uz stresovat, nespinim nic mě nebolí tak doufám v uspech
Když jsem skousela u svých dvou dětech testy tak slabé čárky jsem měla až 14dni po zmeskane ms a dr jsem byla za týden a bílo uz srdicko
@petrus85 zitra rano o pul devate do Gennetu jedu na krev. Jedes taky? ![]()
Holky, prosím vás, která z vás píchala Gonal? Taky jste tam měly takovou bublinku?
@Ivana87 píše:
@petrus85 zitra rano o pul devate do Gennetu jedu na krev. Jedes taky?
Taky jsi tak nervózní? Já jdu zitra na 7:00 na UZ a už teď jsem úplně jak na jehlách. Jsem zvědavá co budu dělat zítra ráno. Ještě, že jdu k dr.tak brzo ráno.
@Sashie Taky jsem mnela malinkou bublinku. V nejakem videu jsem videla jak odstrikavali ale prislo mi to zbytocne. Kdyz si to pichas, tak se ti ta bublinka presune nahoru a ty mas jistotu ze si pichnes celou davku.