IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
20.2.17 20:01

@Marketa Vk Tak v podstatě se jen zjistil jeden neprůchodný vejcovod, manžel pomalejší spermoníky a lehce pod limit. Ale rok a půl snažení za námi a nic… Jsem na to sama zvědavá, ale už mám za sebou pregnyl, closík, estrofen a utrogestan a manžel zatím žije :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.2.17 20:07

@Sashie tak to uz mas toho dost za sebou :D uvidis ted otehotnis IVF a potom uz normalne tak to bývá zakonite. Moc ti to preji. Vubec vsem co si projdou timhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
20.2.17 20:13

@Marketa Vk Tak poprvé jsem po pregnylu byla jak šílená=DD Ale od té doby jsem už připravená a rovnou dýchám. Já doufám, že se tady už konečně roztrhne pytel s mimísky a budeme mít všichni do konce roku zaděláno=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.2.17 20:14

@Sashie Čtvrťáky, takže těžká pohodička, navíc mám na většinu času asistentku (ale dávají to i bez ní, důležité je hodně je zaměstnat:))

Manžel technik není, tedy povoláním, ale má dost anallytický mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.2.17 20:16

@Sashie Jsem 4 den po ET a asi se brzo zblaznim. To cekani :zed: :zed: :zed: kdyby ty dny aspon utíkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
20.2.17 20:17

@Sashie to ja brecim u vseho porad, takze mam svych hormonu asi dost, jen nejak k tehu to nestaci :lol: :lol:
Tak pak dej vedet zda ty injekce boli ci je to ok…ja mam z toho hruzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
20.2.17 20:44

Ahoj holky, co novyho? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
20.2.17 20:47

@Ivana87 :palec: Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
20.2.17 20:55

@Violetina Tak to je paráda. To už jsou hezky zaběhlí. U mě se to už naštěstí taky zlomilo a dětičky si zvykly na práci. Můj manžel je technik profesí i duchem, když mi píchal Pregnyl, tak si vygůglil několik postupů a ještě to telefonicky konzultoval se sestrou v CARu… jsou tam z nás celkově dost vysmátí=DD Jo a pak si pomalu měřil 90°, aby to odpovídalo správnému postupu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
20.2.17 20:57

@Marketa Vk To už máš za pár! Jen si vem, že co ty budeš čekat na výsledek, tak já se budu teprve klepat, jestli vůbec něco snesu;-) Určitě to dobře dopadne a za deset dní budeš mít dálnici jak blázen=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
20.2.17 20:58

@petrus85 Když zítra v 8:30 uslyšíš vzdálený řev, tak bolí ;) Můj hlas se dobře nese, tak si myslím, že mě kdyžtak budou slyšet daleko široko… Ale nemůže to být tak hrozný, jde prostě o to to jednou překonat. Pak už to půjde samo, je to opravdu malá jehlička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.2.17 21:31

@Sashie :lol: :lol: sneses urcite neco :palec: si vem ze ja pichala gonal 12 dni s tim ze mam jen 6 vajicek. No a na závěr jich bylo 16 asi špatný ultrazvul :D no z toho 9 oplodnenych. Výherce mam v sobe a 8 nanuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
21.2.17 01:32

@Violetina ahoj myslim na tebe at ti to dopadne dobre a kdyz ne ted tak urcite priste, nejsi na tom takhle sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
21.2.17 01:34
@Marketa Vk píše:
@Sashie :lol: :lol: sneses urcite neco :palec: si vem ze ja pichala gonal 12 dni s tim ze mam jen 6 vajicek. No a na závěr jich bylo 16 asi špatný ultrazvul :D no z toho 9 oplodnenych. Výherce mam v sobe a 8 nanuku.

ahoj, muz se zeptat co myslite kdyz pisete nanuky jsem v tomhle nova a moc tomu nerozumim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
21.2.17 01:48

@Tulipankaa to jsou zamrazena embrijka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí