Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12 @riana12 ano je to on, skúste tu firmu a myslím že jsou o něco málo levnější, ta firma je jak na krabicce
@etelka41 super, no mozno skusim k ivfku kupit. predsa len krv mozes testovat hocikedy, ale ten moc je na iba rano. dobra vychytavka ![]()
a na druhej foto je uz vidiet jasnejsie ![]()
@riana12 no proto jsem si to kupovala, já se budim v noci i čtyři krát na curani takže u mě s moče testy negativní jen takový pididusici že nejdou ani pořádně videt
@Ajaandy ahoj a dekuju
mi prave taky ale nevim nikdy jsem se s takovym nesetklala. vubec na gyn nerekl jaky mel manzel spermio jen ze horsi a ze nas posila na ivf ![]()
@Tulipankaa tak to snad musi rict! Je dobře ze jdete jeste jinam.
@etelka41 slabá čárka tam určitě je
tak za 2-3 dny ji budeš mít už silnou.
https://www.benu.cz/…test-zap-hcg
Je to ono? Pres eshop, vyzvednout na prodejne…
Ahojky, tak já jsem objednaná na UZ na další Ket s poslední zmrzlinkou:) Všem držím palce!!
Devcata muzu se vas zeptat? tim ze nam ten gyn. optavdu vic jak ze manzel ma spatne spermio nerek a poslal na ivf nevim jak to vysvetlit manzelovi sama to totiz moc nechapu…kdyz ma manzel spatne spermie jak muzeme jit na ivf???jako se spatnyma sper.?furt se me pta ale sama tomu nerozumim ![]()
@Tulipankaa oni při tom ivf, dokážou pod mikroskopem vybrat tu zdravou spermií a v píchnout ji přímo do vajicka aby se oplodnilo, hlavně špatný spermiogram neznamená žádné zdravé spermie jen míň pohyblivých a zdravych
@Tulipankaa Jde o to, že jich manžel může mít málo, nebo jich část může mít špatný tvar hlavy, nebo být pomalé. Při IVF mu při hodně špatném spermio můžou vybrat ze vzorku jen „šampiona“ a toho umístit do vajíčka. Takže IVF je opravdu řešení pro ty, co mají hodně špatný spermiogram. Ale jak rovnou říkám - pojem špatný spermiogram je tak široký, jako bych řekla buchta s cukrem;-)
@Sashie držím palečky, ať zjistíte co nejvíc
pak písni, co první kontrola
![]()
@etelka41 gratuluju
to jsou novinky, hcg z krve doma… dost dobrý
myslím, že to bude hit téhle diskuze
![]()