Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mám dotaz pojišťovnu máme s manželem VZP a někde jsem četla že u VZP se nemusí čekat na schválení IVF pojišťovnou, je to tak? Nebo se čeká? A pak až začne něco dít? A popřípadě jak dlouho se čeká? Bude to naše první IVF, snažíme se 2roky, já mám pco a manžel pomalé spermie + horší morfologii… zítra jdeme do car se domlouvat, ale ať vím jak dlouho se čeká
děkuji
@smaiiilinka Ahoj my chodíme do Iscare a na pojišťovnu se ani nečekalo a hned jsem dostala léky, bez čekání
máme VZP.Dnes už druhý den píchám 375iu menopuru v úterý kontrola a snad ve čtvrtek opu…Pokud máš všechny vyšetření, jde to pak rychle… ![]()
@Věra8057 super, děkuji za info
uvidíme teda zítra.. už se nemůžu dočkat ![]()
@riana12 deme hned do dalšího nemá cenu čekat a oba to chceme, v klinice říkali že mám zavolat jak budu mít první den cyklu a domluvíme se na další postup. Rozhodli jsme se využít co možná nejvíce doplňků které si budeme platit. Prostě do toho půjdeme maximálně.
@Bella Mona jak dlouho si date pauzu? Nebo zkusite neco jineho?
Aha, uz to ctu…je dobre ze to nevzdavate
![]()
Příspěvek upraven 16.02.17 v 20:50
@smaiiilinka My jsme čekali týden, takže to bylo rychle. Začít jsme mohli až po schválení. Ale díky té rychlosti to nebyl takový problém.
@Sashie tak my si na ivf pockame tri mesice…pry zkusime ty cykly s clostike jeste…no, nejsem moc nadsena, uz sem ho mela a nic z toho a navic je to taky pekne svinstvo, snad mi nenadela cysty a rakovinu…
![]()
Ani nevim, zda man pruchodny vejcovod, sice loni biochemko, ale mohl to bejt jen zazrak…no, nejak jsem asi cekala vic ze se bude dit
@petrus85 A jak dloho chodíte do CARu? Já si myslím, že za pokus nic nedáš. Řešili jsme otázku IVF už v září a radši jsme zkusili IUI, co kdyby to náhodou vyšlo=)
Pry podle statistiky…kazda treti zena otehotni po neuzpesnem ivf prirozene…je nas tu uz nekolik co jim to nevyslo, takze doufam ze to potvrdime
![]()
@etelka41 to je ještě brzo na pozitivní test. Neboj dnešní test vůbec nic neříká. Zítra už tam může být dušík
Testovat se má až 14ty den. Držím palečky ať je důvod k radosti v nejbližších dnech ![]()
@Sashie určitě
už se k nám prosím někdo přidejte ať tu nejsme jako kul v plotě ![]()