Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12 to je rozumné
ale cervik by hlodal ![]()
Testovat budu zítra ale pořád sbírám odvahu, nevěřím tomu moc a hlavně se bojím.
Jako příznaků by bylo dost, ale víme co způsobuje psychika ![]()
@Bella Mona ved sa nie je coho bat
ak je to pozitivne, mozes sa skor tesit. ak nedajboze negativne, tak mas den k dobru na to, aby si to spracovala.
ja uz aj bez utrosu som v strese, lebo aj keby sa nezadarilo, takto mam zas MS istu. a nejak sa mi zacalo pacit bez nej ![]()
@cilam Ahoj tak už máme za sebou první konzultaci a měl nás pan primář Veselý, byl strašněj optimista, takže jsme odcházeli s celkem dobrou náladou
Prošli jsme celou anamnézu našich rodin, to bylo docela náročný. Udělali nám odběr na karyotyp, gynekologická prohlídka a aji dobry, ze jsem byla 2. den cyklu, tak jsem mohla jit rovnou na hormonalni profil. Takže další návštěva by měla být za měsíc a pak uvidíme, co a jak
Ale asi jsem už počítala s tím, že to bude chvilku trvat. Už bych nejraději věděla všechny vysledky a nečekala. Takže sečteno podtrženo, měla jsem z toho větší strach a asi zbytečně ![]()
@riana12 tak dneska už asi testovat nebudu to raději už zítra z ranní moči a aspoň si nebudeme kazit Valentýna ![]()
Tak to věřím taky bych byla raději bez MS. Ach jo asi jednou sepiseme knihu co všechno zažíváme ![]()
@Bella Mona ja loni na Valentyna nasla //… celej den sem se smala jak blba, neslo to prestat…bohuzel to nedopadlo no…letos sem rekla priteli ze nic nechci, zadnou kytku, nic…uz ho neslavim
Tobe preji zitra at to vyjde ![]()
@petrus85 děkuji moc ![]()
To mě mrzí, že vám to nedopadlo, je to hrozně nespravedlivý ![]()
@petrus85 to je nespravodlive
ja inak tiez nemam potrebu Valentina slavit. a ani narodeniny. a keby je to na mne. tak aj Vianoce. ponechala by som iba to volno
![]()
Holky poradíte mi? Máte některá zkušenost???CHci si koupit ječmen a chlorelu před IVF…
http://m. koupitzelenepotraviny. zelenyobchod. cz/…e-potraviny/
@Romčinka podle mě je chlorela jen placebo efekt.. radši si dej dvojku vína, ta tě aspoň hodí do pohody.. ![]()
@Romčinka pila jsem zelený ječmen, chlorelu a spirulinu více než rok, co potřebuješ vědět?
Ja ted zkousim Fertility Blend…jako. citim ze se mi vevnitr neco deje, poboliva me to tam…tak snad to trosku pomuze…brala jste to nektera?…mam doma i Fertipronu a Chytre miminko a Femibion…no uz nevim co brat
![]()
@Romčinka to jsem nezkousela…kamoska si kupuje byliny a treba bere gynex a chlorelu myslim take…premyslim ze si neco od ni take objednam
Ahoj holky tak jsme po první návštěvě v Cube, pan doktor Smrčina nám vše vysvětlil, otázky zodpověděl i cenový rozsah. Takže jsme podepsali souhlasy, pošlou to na pojišťovnu a za 3 týdny máme volat a domluvíme ivf se stimulací na dlouhý protokol. ![]()
@Dr.Renča no myslíš že to mužu užívat při přirozeném snažení? Před IVF? Někde jsem četla že ječmen ne že čistí tělo a vyvolává potraty? Moc děkuji:o)
@Bella Mona necham to tak. ved ak sa ma podarit, tak sa podari aj bez podpory. len nechcem do toho „spadnut“ a stresovat sa kvoli jednemu cyklu. radsej sa budem sustredit na CAR a plany s tym suvisiace
a ty si dnes uz skusila test? ako sa citis?