IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
14.2.17 11:29

@Bella Mona necham to tak. ved ak sa ma podarit, tak sa podari aj bez podpory. len nechcem do toho „spadnut“ a stresovat sa kvoli jednemu cyklu. radsej sa budem sustredit na CAR a plany s tym suvisiace :)

a ty si dnes uz skusila test? ako sa citis?

• Citovat
  • Upravit
1865
14.2.17 11:59

@riana12 to je rozumné ;) ale cervik by hlodal :)
Testovat budu zítra ale pořád sbírám odvahu, nevěřím tomu moc a hlavně se bojím.
Jako příznaků by bylo dost, ale víme co způsobuje psychika :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.2.17 12:17

@Bella Mona ved sa nie je coho bat :) ak je to pozitivne, mozes sa skor tesit. ak nedajboze negativne, tak mas den k dobru na to, aby si to spracovala.

ja uz aj bez utrosu som v strese, lebo aj keby sa nezadarilo, takto mam zas MS istu. a nejak sa mi zacalo pacit bez nej :?

• Citovat
  • Upravit
14.2.17 12:55

@cilam Ahoj tak už máme za sebou první konzultaci a měl nás pan primář Veselý, byl strašněj optimista, takže jsme odcházeli s celkem dobrou náladou :) Prošli jsme celou anamnézu našich rodin, to bylo docela náročný. Udělali nám odběr na karyotyp, gynekologická prohlídka a aji dobry, ze jsem byla 2. den cyklu, tak jsem mohla jit rovnou na hormonalni profil. Takže další návštěva by měla být za měsíc a pak uvidíme, co a jak :) Ale asi jsem už počítala s tím, že to bude chvilku trvat. Už bych nejraději věděla všechny vysledky a nečekala. Takže sečteno podtrženo, měla jsem z toho větší strach a asi zbytečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.2.17 13:16

@riana12 tak dneska už asi testovat nebudu to raději už zítra z ranní moči a aspoň si nebudeme kazit Valentýna :)

Tak to věřím taky bych byla raději bez MS. Ach jo asi jednou sepiseme knihu co všechno zažíváme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
14.2.17 13:27

@Bella Mona ja loni na Valentyna nasla //… celej den sem se smala jak blba, neslo to prestat…bohuzel to nedopadlo no…letos sem rekla priteli ze nic nechci, zadnou kytku, nic…uz ho neslavim
Tobe preji zitra at to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.2.17 14:09

@petrus85 děkuji moc :srdce:
To mě mrzí, že vám to nedopadlo, je to hrozně nespravedlivý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.2.17 15:13

@petrus85 to je nespravodlive :( ja inak tiez nemam potrebu Valentina slavit. a ani narodeniny. a keby je to na mne. tak aj Vianoce. ponechala by som iba to volno :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2730
14.2.17 15:16

Holky poradíte mi? Máte některá zkušenost???CHci si koupit ječmen a chlorelu před IVF…

http://m. koupitzelenepotraviny. zelenyobchod. cz/…e-potraviny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.2.17 15:33

@Romčinka podle mě je chlorela jen placebo efekt.. radši si dej dvojku vína, ta tě aspoň hodí do pohody.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
14.2.17 15:37

@Romčinka pila jsem zelený ječmen, chlorelu a spirulinu více než rok, co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
14.2.17 16:05

Ja ted zkousim Fertility Blend…jako. citim ze se mi vevnitr neco deje, poboliva me to tam…tak snad to trosku pomuze…brala jste to nektera?…mam doma i Fertipronu a Chytre miminko a Femibion…no uz nevim co brat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
14.2.17 16:07

@Romčinka to jsem nezkousela…kamoska si kupuje byliny a treba bere gynex a chlorelu myslim take…premyslim ze si neco od ni take objednam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.2.17 16:17

Ahoj holky tak jsme po první návštěvě v Cube, pan doktor Smrčina nám vše vysvětlil, otázky zodpověděl i cenový rozsah. Takže jsme podepsali souhlasy, pošlou to na pojišťovnu a za 3 týdny máme volat a domluvíme ivf se stimulací na dlouhý protokol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.2.17 16:55

@Dr.Renča no myslíš že to mužu užívat při přirozeném snažení? Před IVF? Někde jsem četla že ječmen ne že čistí tělo a vyvolává potraty? Moc děkuji:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí