Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@divomys myslíš další jako hned po menstruaci když se embryo neuchytilo a nebo si měsíc čekala na další?
@vamp81 @Violetina díky holky, no bojím se, podbřišek mě začíná bolet jako by měla přijít MS ![]()
@Violetina moc jsem po tom nepátrala, ale tak nějak to: „mám rýmu“ „a nejsi těhotná?“ znám už dlouho. Ale namátkou mi strejda google našel třeba toto o progesteronu: Jeho hlavní funkce spočívá v potlačování imunitní odpovědi organismu na vyvíjející se plod, tedy aby se tělo nepokládalo buňky plodu za cizorodé a nesnažilo se jich zbavit.
@riana12 nevím, bojím se, testovat bych mela 15.2. ale od začátku jsem říkala že testnu 14 jako na valentýna, ale teď se bojím vůbec testovat ![]()
@Marva17 po neúspěšném ETu jsem měla menstruaci a po té MS hned KEt. 27.9. jsem měla ET a 13.10. MS a hned 1.11.KEt. A vyšel. ET bylo 1 embryo a KET 2 embrya a mám dceru
@Marva17 píše:
Ahoj prosím vás má tady někdo asi určitě zkušenost… jsem po prvním IVF a nezadařilo se… po jaké době je nejlépe jít na další KET? Hned po menstruaci a nebo mám ještě měsíc počkat? Co myslíte? Máme poslední embryjko
Ahoj ja jsem sla na druhy az po 5mesicich chtela jsem si odpocinou od vsech tech prasku a nervu. Hlavne jsem chtela nachvilku vypnout.
Ahoj holky, jsem po 4 IUI a 2 neuspesnych IVF a na dalsi pujdu na prelomu kvetna/cervna. Ted to cekani „kratim“ Tamoxifenem - mela jsem ho ted poprve, 5 dnu v mesici 2× denne. Dnes jsem byla na kontrole po dobrani Tamoxifenu a na levem vajecniku MUDr. objevil dominantni folikul (poprve v zivote, jak mam ty polycysticke vajecniky, tak nikdy nic dominantniho nebylo, ani sama nemenstruuju, neovuluju atd.), takze mi hned pichnuli Pregnyl na vyvolani ovulace a zitra a ve ctvrtek na „to“ mame vlitnout… Ale nikde neni psano, ze ve folikulu je vajicko (jako pri IVF, kdy jsem mela 9 folikulu, ale prazdnych..), natoz, ze se oplodni, co? Je to ale hrozny, jak mi zase vlili nadeji do zil..Neotehotnela jste nahodou nektera takhle, nebo nezazila to? Diky… ![]()
Ahojky tak výsledek negativní jak jsem si myslela.na další konzultaci jedeme v dubnu a připravíme se na další IVF, snad bude úspěšnější ![]()
@Bobčul Ahoj,
Já musím počkat do 15,ae myslím, že to budu mít stejné. Tak půjdeme do poslední zmrzliny a potom se uvidí, včera jsem už počítala kolik by nás vyšlo IVF s minimální stimulací.
@vamp81 a na kolik by to vyšlo? už ti to nehradí pojišťovna? já jsem zatím doplácela na Gonal 2800 Kč, dnes jsem byla na ultrazvuku 6. den mám cca 5 folikulu, na punkci jdu asi v sobotu, netěším se ![]()
@Bobčul tak já hcg taky 0 a mohu hendn první den ms se objednat na UZ a bude další Ket. @katy3011 My už máme 3×IV vyčerůáno a loni jsme měli celkové IVF cyklus včetně léků co jsme platili komplet sami vyšlo na 54500 + cca 5000 za naftu. a nebo bych mohla s minimální stimulací a to jsem si spočítala cca na 38900 a něco zase na cesty.