Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evan14 helios je jeden z nejlepsich, ale je pro nas pres. celou republiku, coz je skoda…gennet take neni spatny.
Tak snad se vam uz zadari ![]()
Tak já dneska 14. den test sněhobílý je mi fakt na nic, mám pocit, že jsem na dně zatím teda nekrvácím, ale beru Utrogestan a Estrofen takže si myslím, že mi to drží ty léky v pondělí jedu na krev, ale to už je jen taková povinnost
takže po třech KET, šest inseminací, třech ivf, jedné operaci dvou potratu, nemám jaksi sílu jít dál všem vám moc přeji, aby vám to vyšlo co nejdříve a bylo vše v pořádku. Hodně štěstí holky
![]()
@Kllarcaa to IUI bude v pohode…kamoska na nem byla v lednu a rikala ze to skoro ani necitila a je tehotna, povedlo se jim ![]()
@Evule 29 to me mrzi…snad se to zlepsi a vyjde vam to…nam vsem
![]()
Odpocin si, vycisti si telo a pak uvidite
@Evule 29 tak to mě moc mrzí
drž se, poplakej si a za chvilku bude líp ![]()
@Evule 29 já 3× IUI, jeden potrat, nízké AMH.. dnes začínám stimulovat a také mi je z toho už na nic..všichni kolem děcka mají už dávno.
@Efka2015 loni v lednu jsme vysadili antikoncepci a do května se snažili přirozeně. Od května s podporou Clostiku s Pregnylem a Gynprodylem. A v prosinci jsem se rozhodli vzhledem k mému věku (42) že už není čas na experimenty a půjdeme do IVF. No a přestala jsem brát prášky a příroda to zařídila sama.
@katy3011 moc držím palečky ať na stimulujete budoucího šampiona ![]()
@katy3011 moc držím palečky ať na stimulujete budoucího šampiona ![]()
Holčičky mockrát děkuju za podporu, ale co vám budu povídat. Brečím, brečím a zase brečím. Právě že okolo mě jsou samý děti těhotné nikdo z mých přátel není bezdětný proto jsem tím byla úplně posedlá Možná jsem si tím taky pěkně ublížila
![]()
@Evule 29 to znám, také nemáme žádné bez dětí a mám pocit, že ti co děti mají tak se s kupí dohromady a my jsem tam navíc:-( a to mě mrzí
@Anais já jsem si koupila Jógu pro těhotné, zák že to asi nebude mít s pravou jógou nic moc společného, ale trocha protahování mi určitě neuškodí ![]()