IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
8.2.17 23:22

@riana12 jasný ;) tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.2.17 23:24

@Bobčul tak uvidim ;) dalvalm tomuto pokusu velký naděje ;) ikdyz se trochu bojim :mrgreen: kdyz jsem četla diskuze že to iui celkem bolí :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.2.17 01:09

@Kllarcaa nebolí… skoro ani necítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.2.17 01:10

@Kllarcaa jinak šance že IUI vyjde je cca 6-8%.. moc nadějí tomu raději nedávej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
9.2.17 05:49

@Ajaandy gratuluju :srdce: :srdce: :* :srdce: Konečně to tu někdo „prolomil“.
Tak holky, teď už to určitě půjde jako po másle :andel: :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anais
9.2.17 05:51

@Kllarcaa neboj, nebolí, je to jako prohlídka, zavedou ti zrcadla, pak jen malý štípnutí, trochu cítíš tu tekutinu, ale není to nic hroznýho, a že by to bolelo, to fakt ne :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anais
9.2.17 05:52

@Ajaandy @Dr.Renča jo joga je super!!
Jen v těhu se cvičit nemá - sice víc pohledů, ale já jogovala docela dlouho a věřím tomu
Bohužel, teď s prcem na cvičení nemám vůbec čas :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
477
9.2.17 07:42

@Kllarcaa když jsi uvolněna tak to nebolí.. :hug: jednou mě to taky zabolelo protože jsem nevěděla do čeho jdu tak jsem byla v napětí ale zas taková závratná bolest to nebyla..Neboj je to úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
9.2.17 09:20

@Ajaandy juuuu, velka parada, moc gratuluju. :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.2.17 11:53
@Ajaandy píše:
@Dr.Renča to děláš dobře :palec: já také věřím čínské medicíně a přírodním postupům (jsem masér) Na jógu se taky chystám, ale zatím jsem začala jen koupí knihy pro začátečníky.

no já jsem spíš už skeptik, ale víš co, tonoucí se stébla chytá :mrgreen:
jinak já myslím, že manžel ví, jak je to pro mě důležité, několikrát o tom mluvil, ale nechce z některých věcí ustoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
9.2.17 12:39

@Kllarcaa Mám za sebou tři a vůbec to nebolí. Už na té koze si sedni tak, aby jsi měla zadek hodně dole - mě tam tak vždycky směřoval doktor - jsi pak nejvíc otevřená a je to úplně v pohodě! Vůbec se toho neboj! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.2.17 13:55

Ahoj, mohu se přidat. Už 9 let se motáme okolo IVF, už jsem zkusili možné i nemožné a i jsme si už celé IVF platili sami a 30.1. jsem byla na Ket a ještě máme poslední zmrzlinu uloženou a potom už vážně nevím:( Dnes jsem tedy 10den po ket a test negativní, měla jsem 4denní blastocystu už se hezky klubala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
9.2.17 14:25

@Bobčul koukala jsem, že jsme byly v stejný den:) 30.1.,jak ti je?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.2.17 14:36

Ahoj holky, chci se zeptat, když jste stimulovali, dělaly se vám někomu cysty? Je to časté nebo spíše ne? Mne se kdysi udělala po clostyku a minule při první stimulaci, ale je mi divné, že mám teď stimulovat a vlastně nikdo mi nezkontroloval, zda ta cysta tam zůstala nebo ne. Před a po stimulací vás lékař v CAR kontroloval nebo ne? Mne rovnou poslali na další stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.2.17 14:42

@vamp81 a kolik už máš za sebou IVF? Tak to je teda šílený tolik let… já 2 roky a už teď mi to přijde na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí