Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobčul tak uvidim
dalvalm tomuto pokusu velký naděje
ikdyz se trochu bojim
kdyz jsem četla diskuze že to iui celkem bolí
![]()
@Kllarcaa jinak šance že IUI vyjde je cca 6-8%.. moc nadějí tomu raději nedávej
@Ajaandy gratuluju
Konečně to tu někdo „prolomil“.
Tak holky, teď už to určitě půjde jako po másle
![]()
@Kllarcaa neboj, nebolí, je to jako prohlídka, zavedou ti zrcadla, pak jen malý štípnutí, trochu cítíš tu tekutinu, ale není to nic hroznýho, a že by to bolelo, to fakt ne
![]()
@Kllarcaa když jsi uvolněna tak to nebolí..
jednou mě to taky zabolelo protože jsem nevěděla do čeho jdu tak jsem byla v napětí ale zas taková závratná bolest to nebyla..Neboj je to úplně v pohodě ![]()
@Ajaandy píše:
@Dr.Renča to děláš dobřejá také věřím čínské medicíně a přírodním postupům (jsem masér) Na jógu se taky chystám, ale zatím jsem začala jen koupí knihy pro začátečníky.
no já jsem spíš už skeptik, ale víš co, tonoucí se stébla chytá ![]()
jinak já myslím, že manžel ví, jak je to pro mě důležité, několikrát o tom mluvil, ale nechce z některých věcí ustoupit
@Kllarcaa Mám za sebou tři a vůbec to nebolí. Už na té koze si sedni tak, aby jsi měla zadek hodně dole - mě tam tak vždycky směřoval doktor - jsi pak nejvíc otevřená a je to úplně v pohodě! Vůbec se toho neboj! ![]()
Ahoj, mohu se přidat. Už 9 let se motáme okolo IVF, už jsem zkusili možné i nemožné a i jsme si už celé IVF platili sami a 30.1. jsem byla na Ket a ještě máme poslední zmrzlinu uloženou a potom už vážně nevím:( Dnes jsem tedy 10den po ket a test negativní, měla jsem 4denní blastocystu už se hezky klubala.
@Bobčul koukala jsem, že jsme byly v stejný den:) 30.1.,jak ti je?:)
Ahoj holky, chci se zeptat, když jste stimulovali, dělaly se vám někomu cysty? Je to časté nebo spíše ne? Mne se kdysi udělala po clostyku a minule při první stimulaci, ale je mi divné, že mám teď stimulovat a vlastně nikdo mi nezkontroloval, zda ta cysta tam zůstala nebo ne. Před a po stimulací vás lékař v CAR kontroloval nebo ne? Mne rovnou poslali na další stimulaci.
@vamp81 a kolik už máš za sebou IVF? Tak to je teda šílený tolik let… já 2 roky a už teď mi to přijde na palici.