Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alena89 Já taky čekám, až dorazí. Ale mám před sebou ještě 11 dní=/ A jako na potvoru by to mělo začít v sobotu, tak snad budu mít trochu zpoždění, abychom mohli dojet do CARu…
@Sashie no ja to taky cekala nejpozdeji dnes a nic
a 32 den ktery uz se musis hlasit v car je sobota, tak snad se do patku rozjede ![]()
@Aja91 jo to tahle injekce dela, ja jsem mela taky obrovskej flek a uplne me natekl špek ![]()
@Bella Mona jo
jak stipanec od hovada, masakr no
a jeste minimalne dve pred sebou ![]()
@radka.vos zatim čekám na MS..pak mam volat a 11.den ultrazvuk..jen me trošku zaskočilo že i při iui chce doktor trochu stimulovat(3.,5.,7.,9. Den Fostimonem)a tak samozdřejmě to vydržím
![]()
A doufám že to vyjde:-))
@Ajaandy no tak to pěkně děkuju
to neee
Myslis ze diky stimulaci u iui by mohlo byt vycečetné tehotenství?
![]()
@Kllarcaa
já myslím že všechny tady budeme rády aspoň za jedno ![]()
@katy3011 jak na potvoru mam zpozdeni asi tim ze se nemozu dockat
tak snad se nam devcata brzo zadari @Sashie a @katy3011 ![]()
@Kllarcaa píše:
@Ajaandy no tak to pěkně děkuju![]()
to neee
Myslis ze diky stimulaci u iui by mohlo byt vycečetné tehotenství?![]()
Ahojky já když chodila na iui tak jsem měla třeba 2 foliky a dr mě upozornil že může z toho být vícečetné tehu.ja jsem s tím souhlasila. myslim že pokud by jsi s tím nesouhlasila s tímhle rizikem tak by ti to tam nešoupl ![]()
Jinak jsem byla včera 7dni po ET, a začala jsem lehce špinit, tak uvidíme co přinese dnešek..Ikdyz tomu už moc nadějí nedávám, bolí mě i celý člověk jako před ms a to od soboty ![]()
Sem druhý den po ET a konečně se cítím bez bolesti, měla jsem stimulaci clotikem a vůbec bych si nemyslela ze bych po něm měla mít zvětšené vajecniky, takže i po clotiku můžete mít mírnější hyperstymulak i když nebylo moc folikulu pomohlo mi fakt pít hodně mléka a čerstvé sýru, kysana smetana. Bolesti byli už před opu.
@Kllarcaa jo, měli by tě upozornit, jestli máš víc folikulů. Jinak v mojem CAR nabízí buď odsátí přebytečných, nebo to můžeš překlopit na minimálku… asi bych se při utz blíž poptala. Právě proto jsem v nativu, protože ovulku mám, tak abych neměla doma MŠ
kdy jdeš na utz??
@Ajaandy 2 - 4 tydny. Prumer je pry 3, takze si ted davam od vseho 14 dni pokoj a je mi uzasne.
![]()