IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
6.2.17 18:14

@Ajaandy ty mi vkládaly loni na podzim a nevyšlo to. Jednou jedno a za měsíc dvě a nic se nechytlo. Ve středu jdem na konzultaci, tak jsem zvědavá co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.2.17 18:15

@Evule 29 to víš, že šance pořád je :hug: Vždyť 11 den je ta nejspodnější časová hranice ne? Zítra to může být už jinak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
6.2.17 18:15

@Ajaandy s kamaradkou jim rikame pracovne pat a matova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.2.17 18:28

@Bella Mona tak to dufam s tebou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
riana12
6.2.17 18:31

Ktore z vas maju ako pricinu neplodnosti nizke AMH resp. znizenu ovarialnu rezervu/predcasny prechod a podobne?

• Citovat
  • Upravit
1865
6.2.17 19:19

@riana12 ach jo, zas nad tím moc přemýšlím, nějak začínám tušit, že to zase nevyšlo :(

do kterého CAR vlastně chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.17 19:26

@riana12 já mám hodnotu 0,8 a po třech měsících zkoumání ovulace se zjistilo, ze neovuluji, tak v následujících měsících jsem na umělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.2.17 19:29

@Bella Mona bez premyslania to asi ani nejde. chapem ta.

zostavame v Iscare v Bratislave. nad inym sme ani nepremyslali. doki poznam, u nej chcem zostat, dokumentaciu maju, takze uz sa len dorobia aktualne vysetrenia a mozme pokracovat. teda predpokladam. tiez to teraz uz moc riesim. ale ktovie, aky postup si teraz vymyslia. mozno to bude uplne inak, ako si myslim.

• Citovat
  • Upravit
6.2.17 19:30

@radka.vos dekuji, počítán ze to bude vyšší cena a za odběr spermatu se nic neplatilo? Jsem si uvědomila, az doma na co vše se chci zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
6.2.17 19:34

@Lištička27 v 2014 som mala 0.94, po roku kleslo na 0.64 plus nejake antralne foliky boli iba v jednom vajecniku. a odvtedy neviem. neriesili sme nic a od mojho gynekologa som uz tiez HP nevyzadovala. ale cykly mam hrozne a obcasne este meriam BT, takze aky-taky prehlad mam, ze ovu byva uz len zriedka.

pred umelym si okrem zistovania ovu este podstupila nejake dalsie vysetrenia? asi uz ani nechceli IUI robit, ze?

• Citovat
  • Upravit
6.2.17 19:40

@riana12 v listopadu jsme byli na vstupním vyšetření 14dc a ovulace nebyla, dostala jsem clostik v prosinci 4 dominantní vajíčka bez snažení, v lednu dozralo jedno, dostala jsem injekci, ale nezadarilo se a dnes jsem 13.DC bez známek dozrání vajíček, pan doktor rovnou řekl ze by na nic nečekal, ze ta hodnota je nízká a ze jestli neovuluji není na co čekat. Snažíme se bez pomoci 2,5 roku od zamlklem tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.17 19:46

Ajaandy

Teď se mi trošku zvedla náladu :lol:. Doufám, že 14 den bude pozitivní, tohle je moje životní přání :mrgreen: v gennetu mi říkali, že testovat se mám až za 14 dnů jenže jsem blbá a nevydržela jsem to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
6.2.17 19:51

@radka.vos a Ty bys raději Pata nebo Matovou :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.2.17 19:52

@Evule 29 úplně chápu jak se cítíš :D já mám taky nutkání dělat test každý den, proto jsem si raději ty testy ještě nekoupila :lol:

@riana12 taky zůstáváme ve stejném CAR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.17 19:56

Bella Mona

No já vím jenomže dneska přijela ségra a ten test mi dovezla, tak jsem to prostě nevydržela :think: Neměla jsem to dělat teď budu čekat na pátek a uvidíme jestli se umoudří a konečně budou dvě čárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí