Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evule 29 Kamarádka měla potvrzené těhotenství z krve a ultrazvuku, ale test měla pozitivní až pomalu 14 dní po zpoždění… Dokud nebudeš mít potvrzenou krev, tak je naděje vždy=)
Moc děkuji za podporu a uklidnění. Doufám, že já jsem taky ten případ co to bude mít potvrzený pouze z krve
![]()
@Evule 29 ano léky drží MS jakmile je vysadis.. přijdou ale říkám naděje ještě je třeba budeš ty mít to štěstí a mas ještě nějaké embryko zmrazene? My ještě jedno
Mám ještě dvě embrya zamražené, takže to spíš drží ty léky že??? Myslíš, že můžu na hned po tomhle???
16.2. jdu na Utz a pro vysledky HP, tak nevim co mi reknou…jestli dalsi testy nebo zda mi navrhnou uz rovnou lecbu…po jake dobe vam rekli co bude a jak dlouho trva nez pojistovna schvali? Ani nevim zda se dela imuno pred ivf nebo az po nepodarenem…jsem v tomhle nova
@Evule 29 nevzdává to
13ty den přeci naší být jasný výsledek. Testovat se má 14 den ne? Zítra to může být už i na testu ![]()
@Kllarcaa ja som pri minulom chodeni do CAR mala kratku stimulku 3 dni Merionalom. a to som ani na IUI nebola. iba tak v cykle si doki skusala reakciu vajecnikov. ale ani mi to nezabralo. folik si siel svojou normalnou cestou. a bol len jeden.
myslim si, ze pokial by ti hrozilo viac ako 2 dominantne foliky, tak ti asi odporuci vynechat IUI, aj sa stranit sexu pred ovu.
Jsem si že už je jedno jestli 13 den nebo 14 den snad to bude dobré. Zatím nekrvácím, tak pořád naději mám i když teda beru ty léky co to tlumí uvidím co mi řeknou v Gennetu na krev nejspíš pojedu až v pondělí. Zítra tam zavolám.
Holky zázraky se dějí
posledních 6 měsíců se cpu clostíkem, gynprodylem, dr.mi píchá Pregnyl…a nic. V prosinci jsme se rozhodli jít do IVF a tak abych se napřed před stimulací hormonální vyčistila, tak jsem nebrala vůbec nic. Cca 14 den od MS jsem měla naplánovanou běžnou půlroční kontrolu a dr.se podívala jen že zvědavosti na vaječníky a z konstatovala, že je tak jeden folikulík 11mm a to je prý malé na 14.den. 19.1 jsme byli objednáni do Gennetu na spermio a měli jsme 3dny před tím abstinovat, ale ejhle zrovna 18.1 se mi na ovu testu objevila ovulka a taťka nezaváhal ani minutu a že to zkusíme využít ikdyž pak bude druhý den za troubu až ho dr. otestují
Za cca 10 dní jsem jen pro zvědavost udělala těhu test a byl tam malý dušík
Dneska jsem byla na UZ a prďolka tam opravdu je
Takže holky nic nevzdávejte, protože zázraky se sem tam dějí ![]()
@Bella Mona v patek, a c nedeli asi pregnyl a v utery odber nejspis, v patek mi to upresni ještě