IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
8.2.17 16:22

@Evule 29 Kamarádka měla potvrzené těhotenství z krve a ultrazvuku, ale test měla pozitivní až pomalu 14 dní po zpoždění… Dokud nebudeš mít potvrzenou krev, tak je naděje vždy=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.2.17 16:24

@Sashie

Moc děkuji za podporu a uklidnění. Doufám, že já jsem taky ten případ co to bude mít potvrzený pouze z krve :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.2.17 16:30

@Evule 29 ano léky drží MS jakmile je vysadis.. přijdou ale říkám naděje ještě je třeba budeš ty mít to štěstí a mas ještě nějaké embryko zmrazene? My ještě jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.2.17 16:37

Mám ještě dvě embrya zamražené, takže to spíš drží ty léky že??? Myslíš, že můžu na hned po tomhle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
8.2.17 17:14

16.2. jdu na Utz a pro vysledky HP, tak nevim co mi reknou…jestli dalsi testy nebo zda mi navrhnou uz rovnou lecbu…po jake dobe vam rekli co bude a jak dlouho trva nez pojistovna schvali? Ani nevim zda se dela imuno pred ivf nebo az po nepodarenem…jsem v tomhle nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.2.17 17:34

@radka.vos a dobře děláš :pankac: Trocha klidu přijde k duhu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.2.17 17:46

@Evule 29 nevzdává to :hug: 13ty den přeci naší být jasný výsledek. Testovat se má 14 den ne? Zítra to může být už i na testu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
8.2.17 17:51

@Kllarcaa ja som pri minulom chodeni do CAR mala kratku stimulku 3 dni Merionalom. a to som ani na IUI nebola. iba tak v cykle si doki skusala reakciu vajecnikov. ale ani mi to nezabralo. folik si siel svojou normalnou cestou. a bol len jeden.
myslim si, ze pokial by ti hrozilo viac ako 2 dominantne foliky, tak ti asi odporuci vynechat IUI, aj sa stranit sexu pred ovu.

• Citovat
  • Upravit
477
8.2.17 17:53

@Kllarcaa pouze clostigbehytem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.2.17 18:16

@Ajaandy

Jsem si že už je jedno jestli 13 den nebo 14 den snad to bude dobré. Zatím nekrvácím, tak pořád naději mám i když teda beru ty léky co to tlumí uvidím co mi řeknou v Gennetu na krev nejspíš pojedu až v pondělí. Zítra tam zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.2.17 18:21

Holky zázraky se dějí :dance: :pankac: :dance: posledních 6 měsíců se cpu clostíkem, gynprodylem, dr.mi píchá Pregnyl…a nic. V prosinci jsme se rozhodli jít do IVF a tak abych se napřed před stimulací hormonální vyčistila, tak jsem nebrala vůbec nic. Cca 14 den od MS jsem měla naplánovanou běžnou půlroční kontrolu a dr.se podívala jen že zvědavosti na vaječníky a z konstatovala, že je tak jeden folikulík 11mm a to je prý malé na 14.den. 19.1 jsme byli objednáni do Gennetu na spermio a měli jsme 3dny před tím abstinovat, ale ejhle zrovna 18.1 se mi na ovu testu objevila ovulka a taťka nezaváhal ani minutu a že to zkusíme využít ikdyž pak bude druhý den za troubu až ho dr. otestují :D Za cca 10 dní jsem jen pro zvědavost udělala těhu test a byl tam malý dušík :pankac: Dneska jsem byla na UZ a prďolka tam opravdu je :dance: Takže holky nic nevzdávejte, protože zázraky se sem tam dějí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.2.17 18:43

@Ajaandy Moc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
8.2.17 18:50

@Ajaandy gratuluji :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
8.2.17 19:14

@Bella Mona v patek, a c nedeli asi pregnyl a v utery odber nejspis, v patek mi to upresni ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
8.2.17 19:17

@Ajaandy gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie