Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaS82 u me staci zavolat a oni mi ten listek normalne poslou ![]()
No já taky otěhotněla přirozeně, ale bohužel jsem potratila nebyla ani srdeční činnost, asi dva roky zpátky jsem otěhotněla z prvního IVF, ale sedmém týdnu jsem musela na revizi přestalo tlouct srdíčko mám za sebou už 3 IVF dva potraty, teď jsem po 3. KETU už mi dochází síly celkem mě mrzí, že mi taky nedali třeba ty injekce když už toho mám za sebou tolik
.
No s tou rodinu je to takový těžký, protože nám to už strašně dlouho nevychází, takže se to nějak doma neutajilo. ![]()
To mě mrzí, že jsi v létě přišla o miminko, ale teď to určitě vyjde
. Asi to zkusím v pátek i když bych měla podle doktora ve čtvrtek jenže se hrozně bojím. ![]()
Ahojky, já dojíždím z Jihlavy do Prahy je to okolo 100 km a neschopenku mám, myslím si, že je to lepší. Rozhodně tím nic neztratíš ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jak jste reagovali na stimulaci? Stimuluji 6 den gonalem, ale vubec nemam nafoukle bricho nic, obcas me tam pichne ale to je vse, jako kdybych bubec nestimulovala, mam strach, ze na zitrejsim utz nic nebude. ![]()
mela jste to taky nektera a meli jste nakonec dost foliku?
@radka.vos snad nebudou mít žádnou pihu na kráse
A kdy se dozvíš jak na tom ti Tvý budoucí uličníci jsou?
@Evule 29 jeje ty jsi toho už taky dost zažila ![]()
Pořád kroutím hlavou nad tou nespravedlností, jsou ženský, který ani děti nechtějí a jsou hned těhotné a ženy, které si miminko moc přeji to máme tak těžké, co všechno musí vydržet…
držím mocccc pálce, už to musí vyjít ![]()
Právě je to strašná nespravedlnost, když vidím ve zprávách jak některý ženský pohazují děti po porodu do popelnice, tak se mi otevírá kudla v kapse. Je nás tu spousta co si to přejí víc než cokoliv a tyhle ženské dělají todle, určitě nám to všem vyjde musí dřív nebo později. Ve čtvrtek určitě dám vědět pokud si teda test udělám ty budeš dělat test kdy?
@Evule 29 tak to jsem ráda
A neboj nejsi sama
myslím, že všechny tady testujeme jako o život. Je super, že než se dočkáme vlastního testu, tak může sdílet testování s ostatními ![]()
@Evule 29 přesně jak říkáš ![]()
já mám podle CAR testovat až 15.2. ale asi budu testovat 14 a uvidíme jestli budeme mít pěkného valentýna ![]()
určitě budeš první vlaštovka s // a pak se to tady bude jen hemžit ![]()
@Aja91 ahoj, mě se břicho při první ani při druhé stimulaci nenafukovalo, jen teda jsem cítila trochu tlak a píchání, při první stimulaci jsem měla 16 kousku a ted 8, takže v klidu ![]()
@Bella Mona ok super, dekuji, presne tak to mam i ja, hlavne vecer tlak a spani na brise nic moc, ale jinak nic nepocituji. Uvidime zitra!
@Aja91 tak hlavně aby pěkně rostly a krásně dozrály
přinejhorším ti zvýší dávky, mě je ted taky zvedali, tak dej vědět jak jsi dopadla
@Bella Mona Jejda tak to ti moc přeji.
To by byl úplně úžasný Valentýn postupně to bude vycházet nám všem určitě musí, pokud je nějaká spravedlnost tak musí je super, že se tady můžeme společně podporovat mě to dost pomáhá
![]()
Ahoj holky. Nejde docitat tolik zprav
tak vas vsechny zdravim a preju brzke //. Taky prave podstupujeme ted v unoru IVF. Nyni cekam na mesicky a po dlouhe dobe se jich nemuzu dockat
jsem 28 a uz by tu mely byt. At uz konecne muzeme zacit
uz nektera objevila dve carky? ![]()
@Bella Mona okdam, ted jsem pichala cetro…neco aby se nerozjela ovulka a reakce jak prase, cervenej flek a svedi to mrte, fakt to nemame jednoduchy! ![]()