Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terry1991 tak dneska všude řádi chřipka, tak u Tebe se může objevit střevní chřipka
ne?
@Simonka25 mimínek (tedy zatím jen váček) je vidět až při 1000mIU/ml hcg, takže cca v 6tt. A určitě se používá vnitřní UZ. Na vnější se přechází asi až od třetího měsíce.
Ok dekuji moc jenom si porad rikam jestli to je pravda mela jsem v pondeli 450 a ve stredu 995 hcg a v patek mi bral jeste znovu a říkal ze spadlo moc dolu že by mel přijit o vikendu nebo v nejbliší době potrat ale me to vubec tak neprijde a ani se mi tumu nechce nejak verit vis. v pondeli 6,2, jdu na kontolu tak uvidim co mi rekne ale myslela jsem ze me mel poslad do nemocnice ne mi rikat at jsem doma vklidu proto doufam ze se mili
@Bella Mona mozno je to ten spravny bojovnik
a kedy mas naplanovanu krv/test?
a ja dufam, ze uz je ten spravny cas ![]()
@Simonka25 prosím Tě a jak poznal v pátek z pátek od odberu krve, že to kleslo? On má vlastní laborku? Mě to trvalo do druhého dne odpoledne než přišli výsledky a dr mi pak volala výsledek. Buď v klidu
pokud je mimís ok, tak to zvládne a pokud by nebyl, tak je lepší, když k ukončení těhu dojde takhle brzo než aby se to stalo až později a s mnohem většími komplikacemi. Pokud se budes stresovat, tak to můžeš ovlivnit negativně. Buď prostě v klidu a doufejme, že prcek je bojovník a hormony lháři. ![]()
Já to taky nechápu ze mi vezmou křev v 8 a pri v 13:00 už je hotovo nevím co si mám o tom myslet ale kdybych mela potratit tak sprovněž by mě mel hned poslat do nemocnice a ne nato čekat ne si myslím ja
@Simonka25 neposlal by tě do nemocnice, čekají až to vyjde samo… mě v 7tt také poslal domů s tím ať počkám a pokud by to nevyšlo samo tak revize.
@Simonka25 No, u nás v CAR to tak je, když berou krev takhle ráno, tak kolem 9 hod jde do laborky a podle mě test na hCG je rychlý, takže taky mají výsledky kolem 13. hod.
A pokud by to bylo biochemické těhu, tak to se asi nemusí řešit přes nemocnici.
Ja taky kdyz jdu v Caru na krev tak za par hodin mam vysledky. Krev mi vezmou v 7 a v 11 uz hotovo.
Holky obe embryjka to prezily, takze uz spinkaji v mrazaku a budem uz jen cekat na genetiku a pak doufam KET!!!
![]()