IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
5.2.17 16:13

@etelka41 držím na zítra palečky :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anais
5.2.17 16:16

@Simonka25 ze začátku těhu dělají vaginální ultrazvuk, většinou ověřují, jestli je to není mimoděložní těhotenství a pak ověření srdeční akce. Ve 12 týdnu screening dělají už utz přes břicho. Ale stejně musí počkat na nějaký týden, už si nepamatuju, aby tam bylo vůbec něco vidět…

• Citovat
  • Upravit
86
5.2.17 16:40

@Simonka25 všude se píše ze pri hodnotě hcg 1000,je už vidět gestacni vacek 5tt -6tt píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.2.17 16:45

@Terry1991, moc děkuji dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.2.17 16:46

@Anais moc děkuji dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.17 17:47

10 den od KET

Ahojky holky, jsem tu ode dneška nová.
Jsem 10 den od ket a chtěla bych se podílet o své pocity. Byla jsem už 6× IUI 3× IVF 26.1. jsem byla na 3 Ketu jsem úplně na mrtvici, pač jsem samozřejmě nevydržela a sedmý den jsem si udělala test samozřejmě negativní, bolí me sem tam v podbřišku, záda v kříži a prsa bolestiva, jsem dost unavená nevím jestli je to dobré znamení či ne. Teď se bojim si test dělat. Já to cekani nevydržím, ted tomu dávám veskerou naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.2.17 18:41

@Evule 29 to zvladnes, já jsi jdu pro bobanka zítra taky budu na nervu uz teď sem hotová jen s čekání jestli se to nejdřív oplodnilo, pak jestli se to vyvíjí a teď budu zas ze jestli se to uhnizdi :lol:,masakr někdy si přeji abych to všechno prospala. Nedělej si testy budeš ještě víc vystresovana skúste se zabavit já si zítra koupím asi pleteni abych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
5.2.17 19:15

Ahojte :) rada by som sa k vam pridala
snazime sa takmer 5 rokov. januar/februar 2015 sme boli v CAR naposledy, v priebehu toho obdobia som mala aj biochemicke. potom sme si dali so vsetkym pauzu.
a pred mesiacom sme si s mm povedali, ze ideme do toho opat. este trochu zabojovat a vratime sa do CAR. buduci tyzden mam konzultaciu v CAR a potom uvidime dalsi postup. ale urcite chceme, ak nebudu nejake komplikacie, jar/leto absolvovat IVF. uz nie je na co cakat.

• Citovat
  • Upravit
Anais
5.2.17 19:28

@riana12 @Evule 29 holky vítejte!!!
Já jsem všechny testy vyházela a čekám až na 12 den po iui, to buď přijde červená potvora, nebo půjdu koupit test…

• Citovat
  • Upravit
riana12
5.2.17 19:38

@Anais dakujem :)

@Bella Mona ako rada ta opat vidim! tak ste sa pustili do dalsieho kola? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
225
5.2.17 19:46

@etelka41 tak moc držim také palce na zítřek :palec: ;) at se vše vyvede a mimisek hezky roste ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.2.17 20:32

@Kllarcaa dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
5.2.17 20:48

Holky moc děkuji za přijetí :-) na zítřek mooooc držím palečky no jsou to nervy jak blázen, taky bych se nejradši probudila v den D :P snažím se odreagovat, ale prostě mi to tam :nevim: samo skáče :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.2.17 21:26

@etelka41 držím palečky ať zítra vše proběhne v pohodě a za 14 dní je co slavit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.17 21:27

@riana12 ahoooj :mavam: tak se opět setkáváme, doufám, že tentokrát je už tento rok náš :kytka:
jj šli jsme do druhého IVF ale nečekala jsem tak špatná výsledky, dnes už manžel má spg stále stejný, akorát těch embryí bylo málo - jen 3 a nakonec zůstalo jen jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí