Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simonka25 ze začátku těhu dělají vaginální ultrazvuk, většinou ověřují, jestli je to není mimoděložní těhotenství a pak ověření srdeční akce. Ve 12 týdnu screening dělají už utz přes břicho. Ale stejně musí počkat na nějaký týden, už si nepamatuju, aby tam bylo vůbec něco vidět…
@Simonka25 všude se píše ze pri hodnotě hcg 1000,je už vidět gestacni vacek 5tt -6tt píšou.
Ahojky holky, jsem tu ode dneška nová.
Jsem 10 den od ket a chtěla bych se podílet o své pocity. Byla jsem už 6× IUI 3× IVF 26.1. jsem byla na 3 Ketu jsem úplně na mrtvici, pač jsem samozřejmě nevydržela a sedmý den jsem si udělala test samozřejmě negativní, bolí me sem tam v podbřišku, záda v kříži a prsa bolestiva, jsem dost unavená nevím jestli je to dobré znamení či ne. Teď se bojim si test dělat. Já to cekani nevydržím, ted tomu dávám veskerou naději.
@Evule 29 to zvladnes, já jsi jdu pro bobanka zítra taky budu na nervu uz teď sem hotová jen s čekání jestli se to nejdřív oplodnilo, pak jestli se to vyvíjí a teď budu zas ze jestli se to uhnizdi
,masakr někdy si přeji abych to všechno prospala. Nedělej si testy budeš ještě víc vystresovana skúste se zabavit já si zítra koupím asi pleteni abych byla v klidu.
Ahojte
rada by som sa k vam pridala
snazime sa takmer 5 rokov. januar/februar 2015 sme boli v CAR naposledy, v priebehu toho obdobia som mala aj biochemicke. potom sme si dali so vsetkym pauzu.
a pred mesiacom sme si s mm povedali, ze ideme do toho opat. este trochu zabojovat a vratime sa do CAR. buduci tyzden mam konzultaciu v CAR a potom uvidime dalsi postup. ale urcite chceme, ak nebudu nejake komplikacie, jar/leto absolvovat IVF. uz nie je na co cakat.
@Anais dakujem ![]()
@Bella Mona ako rada ta opat vidim! tak ste sa pustili do dalsieho kola? ![]()
@etelka41 tak moc držim také palce na zítřek
at se vše vyvede a mimisek hezky roste
![]()
Holky moc děkuji za přijetí
na zítřek mooooc držím palečky no jsou to nervy jak blázen, taky bych se nejradši probudila v den D
snažím se odreagovat, ale prostě mi to tam
samo skáče ![]()
@etelka41 držím palečky ať zítra vše proběhne v pohodě a za 14 dní je co slavit ![]()
@riana12 ahoooj
tak se opět setkáváme, doufám, že tentokrát je už tento rok náš ![]()
jj šli jsme do druhého IVF ale nečekala jsem tak špatná výsledky, dnes už manžel má spg stále stejný, akorát těch embryí bylo málo - jen 3 a nakonec zůstalo jen jedno ![]()
@etelka41 držím na zítra palečky