Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
No u nás to bylo podobné. Na začátku sem tam nějaké byly (málo, bohužel se tenkrát nezamrazily), ale než jsme šli na ICSI, tak azoo, která trvá už víc jak rok. Ale stále doufám, že se opět něco objeví.
a co bere muž za vitamíny a léky? Jestli se můžu zeptat? ![]()
@Terry1991 Profertil a ještě něco od Kočího - Praha. A tvůj? Já jsem jinak taky v pořádku, zatím.
@Anonymní píše:
@Terry1991 Profertil a ještě něco od Kočího - Praha. A tvůj? Já jsem jinak taky v pořádku, zatím.
můj bral prvotně nosifol, fertilman…nakonec mu dr.Vik z Gennetu řekl ať si každý ten vitamín koupí zvlášt, takže bere selen, zinek, Q10,E, C a k tomu dostal anastrozol (hormony) a já mu koupila na radu holek tady z emimina Korolen…to vše bere už několik měsíců denně. Jen ten Korolen má teprve asi dva měsíce a kupodivu tam včera opravdu našli tři kousky.
musela jsem ale dohlížet na to že to bere všechno denně, on dost zapomíná jinak.
@Terry1991 Ahoj Terry, vítej mezi námi. Ty jo, super zprávy. U nás se zázrak nestane. Takže doufám, že nám vyberou hezký spermoniky
@HankaS82 Ahojky,jsem z toho nadšená, ale samozřejmě ještě zdaleka nemáme vyhráno. U tebe je tedy báječné že jste se na tom dokázali doma domluvit. Já se bála že jestli nám to teď konečně na SPG nevyjde že nebude chtít jiné. teď ještě aby nám ty tři kousky k něčemu byli.Bude to teď znít hloupě, ale opravdu to nevím a nevydržím do konzultace abych se zeptala tam…Nevíš náhodou zda vědí že ty spermie jsou v dobrém stavu na použití před mražením nebo tu kontrolu dělají až po rozmražení???já mám hrůzu aby nám po rozmražení neřekli že jsou všechny špatně…a tři kousky to není zrovna moc…Jinak kdy to čeká tebe vůbec celé?
![]()
@Terry1991 ahoj, já zdravá, manžel azoo, 0 i při M/T, v roce 2013 se nám narodil po 3 iui v nativu kluk a teď uvidíme, jestli bude mít sourozence. máme dárce
Držím palce ![]()
Ahoj holky, můžu mezi vás? ![]()
1.2. jsme byli na ET a teď to nekonečné čekání…
jinak je to naše druhé IVF, zatím bez úspěchu ![]()
@Anonymní píše:
@Terry1991 Nám řekli, že se mrazí jen ty, které to mohou přežít.
tak snad se aspoň jedna chytí a povede se nám. Je mi 26let a mužovi 30cet ![]()
@Anais wau,taky blázinec koukám. My se s tím pereme dohromady víc jak tři roky, takže tohle je pro nás taková malá výhra. Teď ještě dostat hlavní cenu
Jinak úžasné že se kluk povedl nakonec.To je super a v tom případě se snad povede ještě to druhé. My bychom taky chtěli aspoň dvě, ale budeme šťastní i za to jedno ![]()
@Bella Mona ahoj a můžu se zeptat jestli máš nějaký problém i ty? Nebo partner? Nebo oba? Jinak mooooc držím pěstičky aby se to na podruhé povedlo ![]()
@Anonymní píše:
@Anais A kolik je ti?
je mi 38, malej se narodil po 3 letech „snažení“
tak uvidíme, jestli bude bonus v podobě druhého mimča…
@Anais ne nemáme…nechce o dárci moc mluvit…a já to chápu. Bude o něm mluvit až by to bylo aktuální, do té doby ne. A teď když je šance mít konečně teda vlastní tak už vůbec ne. ![]()