IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
3.2.17 20:19

@radka.vos dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.2.17 20:20

@evan14 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.2.17 20:24

@Anais Tak sme o tom diskutovali ze pravej vajecnik jsem měla hodně nízko se tam špatně dostávalo tak to sjelo přes mocak že to na ultrazvuku nešlo poznat, no vylekala jsem se ze mi odešli ledviny proto tolik krve a srazenin :roll: v moči. No jsem jedna ze 100 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.2.17 21:23

@Anais dnes jsem byla na odběru, ale až v 7 večer, takže laborka už má padla, výsledky budou v pondělí. Do té doby se budu modlit, pač je dnes 27DC (normálně cyklus mám 28) a začala jsem špinit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.2.17 21:27

@Vcela4 @radka.vos Děkuju holky, už jsem to kapku rozchodila. Narvala jsem se čokoládou a dala si víno (dokud můžu), ale jestli to tak půjde dál, tak se neunesu.
Dneska jsem byla na kontrole a samozřejmě se žádná tragédie nekonala. Na druhou stranu nejsou ani žádné nové informace, akorát přišlo schválení IVF z pojišťovny. Jsem v procesu 3. a zároveň posledního pokusu, protože za pár dní už mi bude 39 a na plnou úhradu s partnerem nemáme. Asi proto tak blázním. V případě, že aspoň některý z nanučků bude po PGD v pořádku, tak kolem 20. - 23.2. by mohl být KET. PGD dělají kvůli věku. Při druhém pokusu testovali 2 embryjka a bohužel obě dopadly špatně. Teď jich mám celkem 8 - i když, teď si uvědumuju, že jsem se zapomněla zeptat, jestli opravdu všechny zamrazili nebo to některé ještě zabalilo - a čeká se, kolik jich bude testovaných. Partner má totiž jinou pojišťovnu než já a prý mají limit 4 embryjka. Tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 09:42

Tak dámy uz sem volala a vajíčko se oplodnilo a vypadá to dobře, jsem tak ráda že máme aspoň jedno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
4.2.17 10:57

Ahoj holky, tak nam to ty dve embrya vzdaly, tak uz se jen modlit, aby zustaly aspon ty dve. Zitra asi nezavolaji, tak v pondeli budu vedet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
4.2.17 10:59

@Ledge asi te uplne chapu, obcas to na me taky padne, ale stejne se vzdycky seberu a jdu dal, ono to jinak ani nejde, asi sme k tomu my zensky tak uzpusobeny, ze ty sily nekde zase vyhrabem. :) 8 je krasny pocet, budu moc drzet pesti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
4.2.17 11:00

@etelka41 to je super, tak ted at krasne roste. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 11:34

@radka.vos taky držím všechny prsty ad se ti krásně vyviji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.2.17 11:48

@etelka41 Ahojky my jsme měli taky jedno statečné embrijko a už ho mám u sebe tak snad se mu u mě líbí :lol: 13.2 jdu na krev tak uvidíme..Držím palce ať se embrijko pěkné vyvíjí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
4.2.17 11:51

@etelka41 uz staci jen jeden den, tak snad to daji. :)

@Bobčul a jak ti je, vsechno v poradku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.2.17 11:59

@Bobčul taky mě zajímá jak se citis? jestli si se šetřis? držím taky palce ja se taky těším až ho budu mít v brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.2.17 12:03

Holky tak ja uz mam po hysteroskopii… deloha je v poradku nic mi tam nenasli. Za 14 dni budou i vysledky s nejakych vzorku co vzali. Podle pana doktora by nic nemelo branit tomu za tech 14 dni zacit planovat dalsi Ket. Tak snad to na 3 transfer uz vyjde.

Jinak vsem drzim pesticky at se embrya pekne vyviji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
4.2.17 12:05

@cilam tak to je na hlavu… držím palečky - ještě ta mlha venku moc na náladě nepřidá :andel: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex