Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katy3011 Do Pronatalu v ČB. Mluvila jsem s vrchní sestřičkou, která tam ty žádosti dává a rovnou řekl, kdy to bude. Takže bychom to měli bez problému stihnout ![]()
@Anais tak ja delam s mamkou tak to mam v pohode
ale do prace pujdu..zitra ultrazvuk a dozvim se víc
Ale počitam přišti tyden že to bude
Na tebe budu myslet zitra ![]()
@Ajaandy píše:
@Bobčul buď v klidu, já obulela u Ondraška každý UZa když jsem v 7tt uslyšela poprvé jeho
, tak jsem myslela, že se zbláznil
Ahojky. Tak jak si čtu tvé pocity, myslím, že až se zadaří, tak na tom budu úplně stejně ![]()
@Vcela4 ahoj kdyby ti dělali test na AMH tak bys o tom věděla protože se platí +- 800,– ale pokud ho ještě nemáš tak je dobré si ho nechat udělat. ![]()
@potvurka89 v Gennetu mi veškeré testy i na AMH dělali zdarma, ale u gynekoložky jsem musela zaplatit 1000 Kč, je asi lepší to řešit přes kliniku.
@katy3011 to je, zajimave AMH uz pojisstovna, neproplaci… a, stoji kolem 500kc daji ti navyber… a, povi jecto dobry doporucujem to ale zaplatite… je to na vas… ka delam v laborce tak sem nic neplatila… ale normalne bych platila taky
Ahoj holky, tak zatim se drzi vsechny ctyri embrya. Jedno z nich ma jen 3 bunky (ostatni 4), ale sestra mi rikala, ze vypada dobre a mohlo by to dohnat. ![]()
@radka.vos no tak to je super! a budeš zavádět jedno nebo dvě?
@katy3011 prvni dva pokusy urcite jen po jednom, pokud nejaky zustane az do nedele, nechci prijit o ten 4 pokus. ![]()
@katy3011 jo jo, musime, mam spatny chromozomy, takze potrebujeme nejdriv testy, aby jsme nevlozili postizeny embryo.
@petrus85 ahoj, test už jsem nedočkavec zkoušela, ale je to hrozná duchařina
, takže abych byla v klidu, jdu na krev v pátek (gynekolog má ordinační dobu až odpoledne), takže výsledky budou počítám až po víkendu a pak se mu tam chci vnutit ještě jednou na odběr v to pondělí, abych viděla, jestli je nebo není progres.
@kakaramelka píše:
@katy3011 to je, zajimave AMH uz pojisstovna, neproplaci… a, stoji kolem 500kc daji ti navyber… a, povi jecto dobry doporucujem to ale zaplatite… je to na vas… ka delam v laborce tak sem nic neplatila… ale normalne bych platila taky
v Gennetu dělají testy AMH na pojišťovnu v rámci imunologického balíčku, takže se nic neplatí…potom je výsledek AMH v řádku mezi výsledky imunologie