Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaS82 Hani, Tys měla MS po kyretáži a pak už ne?
Soudím cca dle sebe. Já odkrvácela 3 dny po SP, pak MS přišla ale o týden později, než měla…
@HankaS82 Neměj negativní myšlenky, musíme myslet pozitivně
vše dobře dopadne
To já mám odběry a Atm hormon hotový dnes i utz takže teď se bude čekat na pojišťovnu
jinak je mi 36 a bude to moje čtvrté mimi
tobě je kolik?
@Efka2015 MS jsem měla týden po kyretaži a teď už mám týden spoždění. Tak když nepřijde do patku, půjdu na gyndu. Teď mám docela strach jít do dalšího pokusu.Co když se mi netvoří vajíčka a foliky budou prázdný. Beru sice inositol, ale nevím, nevím. Jsem ve fázi, že se bojím úplně všeho.
@Simonka25 gratuluji
Nemysli na nic negativního a užívej radosti z broučka ![]()
@Bobčul buď v klidu, já obulela u Ondraška každý UZ
a když jsem v 7tt uslyšela poprvé jeho
, tak jsem myslela, že se zbláznil ![]()
@HankaS82 Hani, já mívala MS pravidelnou na den a po tom potratu fakt týden skluz.
S tím strachem Tě chápu, ani nevíš, jak
Já jsem si teď za krátkou dobu vypěstovala strašnou averzi na doktory a odběry krve. Což je celkem problém, že ![]()
Od té doby, co mi každý týden brali krev, mi ruka vždycky cukne, ni nikdy mi to nevadilo..
Dnes po hysteroskopii jsem manželovi brečela, že už nemůžu a nechci, ať na mě ještě někdo sahá. No ale ještě mě čeká imuno a do té doby už snad nic navíc, já bych teď ani další IVF nemohla podstoupit, neměla bych na to.
Vím, že Ti nic jiného nezbývá, drž se
a vajíček jsi přeci měla spoustu, jen to chce dobru stimulaci, na tu předchozí nemám dobrých slov ![]()
@Efka2015 Děkuju za podporu
.Mě injekce nevadí. Akorát mi přijde, že jsem ukazovala pipinu cizím lidem víckrát než manželovi za dva roky
.Já si zas vypěstovala pocit, že se mnou každý doktor jedná arogantně a je mu úplně jedno, že mám nějaký problém. Snad mě toho v CAR zbaví. Jsem zvědavá co v pátek na gyndě. Doufám, že mě odpálí, že to mám řešit v CAR. Když jsem od ní totiž chtěla zařídit průchodnost vejcovodů, tak mě taky odkázala do CAR.Je to boj, ale co bychom pro Ty drobky neudělali, že?
@radka.vos píše:
@Bobčul taky, tohle je prvni pokus, ale ja budu jeste cekat na vysetreni embryi, pokud nejaky bude, takze KET az za mesic pripadne. Podbrisko me prave jeste trosku poboliva, ale zitra uz mam v planu jit do prace. Myslim, ze za tech 10 dni uz by neco mohlo ukazat, ale chapu, ze je pak clovek vic zklamany. Ja byla hrozne zklamana, ze mi prestavaly rust foliky, ale ted sem rada, ze mam aspon 4 vajicka, z peti bublin je to myslim dobry. A doufam, ze mi taky aspon jedno zustane.a jak se po ET citis? Distala jsi k tomu jeste neco? Ja musim od zitra zacit brat utrogestan, aby se to tam pry vsechno srovnalo. A jen doufam, ze mi ta stimulace moc nerozhodi cyklus.
Já bych to testování možná vydržela až do té krve ale manžel, to je zvědavec..
já taky beru utrogestan, začala jsem ho brát druhý den po opu. jinak já se po ET cítím fajn, jsem stále v pozitivní nalade
špatné myšlenky nemají u mě šanci, na to je času dost. Taky jsem včera přemýšlela nad tím cyklusem, snad ne..Ale kdo ví. a to jste si vy chtěli udělat vyšetření embrijek?
Jsem zoufala, nevim co je lepsi dle, nasich vysledku normoospermie a muj hp v poradku i kdyz jsem mela potvrzene pcos… ale, do, zakroku icsi, sexnam, moc, zatim nechce… spise to iui ale kdBy to nemelo moc smysl…verite iui nebo ne???
@Bobčul jezis fuj, co delas tak brzo vzhuru?
![]()
Tak to ten muj je mozna zvedavej, ale obcas se me sotva na neco zepta, takze to resim spis ja. ![]()
My musime, mam spatny chromozomy a kdyby se uchytilo embryo s tema spatnyma chromozomama, tak bud potratim a nebo hur, bude postizeny, takze geneticka rikala rovnou ivf s vysetrenim a ja s tim souhlasim. Ja uz totiz predtim z nejakyho zahadnyho duvodu si rikala, ze se bojim, abych nemela postizeny dite a pak mi to potvrdili. ![]()
@radka.vos já se každý den budím tak brzo ráno, nemůžu spát už
za to večer beru ještě přednosti a po něm jsem uklimbana do půl hodiny..Nevím jestli má opravdu takový vliv ale asi jo, jinak si to nedokážu vysvětlit
tak to chápu…No teď jsi mi připomněla že nám taky měly přijít v lednu výsledky z genetiky a pořád nic ![]()
@kakaramelka pokud máš průchozí vejcovody a manžel v pořádku spermio, dělává se cca 3× IUI, a až poté se popř. přemýšlí nad IVF.
Znám holky, co jim IUI vyšlo.
Teď záleží, jestli máš s PCOS ovulaci, nebo byste to museli nějak vyvolávat.