IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais
30.1.17 18:38

@cilam ty jsi chodila na obilňák - takže taky brňanda?? My máme z obilňáku prcka, tak už víc co chci, tak jsem tam podruhé taky…

• Citovat
  • Upravit
12
30.1.17 18:48

Nováček

Ahoje holky, ráda bych se k vám přidala jako ta co bude poprvé stimulovat. Mám diagnózu endometriozu a 12 operaci za sebou. S vaječníky, cystamy, srůsty atd. :) Po dnešní kontrole paní doktorka oznámila, že jsem připravena :palec:, takže jsem dostala injekce Elonva, menopur, prevnyl připraven na později a synarel sprej. Jsem ráda, že jsem se posunula někam, ale nějak mám paniku z těch injekci :zed: Jaky byl váš první krok? Mám první 2 ks píchat v 19:30hod. 8.2.a teď mám nějaký strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
30.1.17 18:51

@AlenkaZPohadky Ahoj,prosím Tě, když jdeš na vyvolávačku z důvodu nedostavěné MS, tak až přijde dá se hned stimulovat nebo budeš čekat zda další cyklus přijde sám a stimulace se odloží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 18:53

@HankaS82: Ahoj Hani, jdu na vyvolavacku pred KET (stimulaci na odber vajicek uz mam za sebou) a ano, mohu hned od 2. dne MS stimulovat a hned jit na KET. Ale jeste si nejsem jista, zda to o 1 cyklus neodlozim. Nejsem na tom ted uplne dobre psychicky. Nejak me ten cely „beh“ vycerpal. Prijde mi, ze vsude vidim same tehotne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
30.1.17 19:08

@AlenkaZPohadky já jsem z toho všeho taky vyřízena. Jsem po revizi v 8tydnu. Teď čekám až se dostaví MS, abych mohla na hormonální profil a hurá na druhý pokus. Jenže MS se zatím nedostavila a mě to začíná psychicky ničit. Mám strach, že se to zas nepovede nebo budu muset zas na revizi a utápim se v negativních myšlenkách. Prostě musíme věřit, že bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.1.17 19:15

@Anais jo jo jsem, akorát z obilňáku jsem teda utíkala hodně rychle :) Ale chápu, že když se vám tam jednou zadařilo, že jdete zase mezi svý ;) Tak držím palce, ať to klapne co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
30.1.17 19:55

@HankaS82 to je mi líto… ta zima je na zotavení duše náročná :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anais
30.1.17 19:57

@cilam kdy jsi tam chodila. Před těma 3 rokama to bylo docela fajn, dr a tak, ale letos jsem z nich docela mimo, ta jedna nová dr, je docela nejistá, ale dneska jsem měla štěstí na Crhu, tak myslím, že to i líp načasoval. Na iui půjdu 13 den, cyklus mám 28 dní, tak uvidíme, jaký bude propočet tentokrát… :roll: :roll:
Kam chodíte teď?

• Citovat
  • Upravit
339
30.1.17 20:11

@Anais no v podstatě jsem tam byla jen párkrát loni na podzim. Ale už od prvního sezení (mimochodem zrovna s Crhou) jsem věděla, že tam být nechci. Hrozně mě naštvalo, že místo aby zjišťoval příčinu neplodnosti, rovnou přede mnou mával s ceníkem. Vymrčela jsem si tam pár vyšetření, který mi teda nakonec udělali, ale po každým výsledku, kterej nevysvětloval náš problém, nás zase tlačili do ISCI.
Sice jsem u ISCI skončila po čtvrt roce stejně a problém ani v novém caru nenašli, ale aspoň vím, kde chyba není a že v některých ohledech můžu být klidná. Šli jsme do repromedy a za mě obrovská spokojenost. Super přístup, vstřícnost a naopak spousta nadstandartních vyšetření před IVF. A taky, když mě objednají na 7:30, jdu 7:30 a basta, ne jak na obilňáku, kde jsem hodinu a půl čekala na doktory z vizity, kterou přece mají běžně, tak proč mě kruci na to ráno objednávali. Ale sestřičky tam byly milý :D Ať furt neremcám :D
Já si hlavně myslím, že úspěšnost je o důvěře, kterou v doktora máš a mě Crha prostě nepadl do oka na první schůzce. Ale špatnej nebude, můj gynekolog mi kladl na srdce, když mě do CARu posílal, že jedině k Crhovi.
Takže pokud máš dobrou zkušenost a věříš jim, je to dobrá volba, je to hodně o pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.1.17 20:15

@Anais tak super :palec: ja jedu zase ve črvetek na Ultrazvuk :) co a jak a kdy bude iui ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.1.17 22:17

@Bobčul jen zevlujte :palec: od teď musíš všechno s rozvahou a klidem, abys neměla splašené dítě :mrgreen: Jaké to bylo na transferu? Jaké si měla pocity? Byli jste tam oba s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.1.17 22:18

@AlenkaZPohadky Pripravu ma ivf jsem zacala pred par mesici…mam celkem nadvahu a snazila jsem se byt na diete…ale vaha mi i tak zas tak moc dolu nesla…jsem lenoch na cviceni :oops: :oops: :oops:
Take jsem si prostudovala nekolik fertility diet… a krome vynechani fast foodu, sodovek, uzenin a sladkosti…piju kazdy den 1/2litru plnotucneho mleka…ale jestli mi to nak pomuze…cert vi :) :) :)
Take do sebe uz pres pul roku liju vsechny mozne byline caje na plodnost a cpu vitaminy jako kyselina listova a zelezo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.1.17 22:20

@Kllarcaa doufám, že se ti hnedka zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
30.1.17 22:36

@katy3011 taky to tak mame..konec unora ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
31.1.17 00:07

@AlenkaZPohadky já to mám taky stejně, všude vidím těhotné a když na FB vidím, že nějaká kolegyně či kamarádka porodila, tak mám vztek :D abych byla upřímná, možná to cítíš stejně, když mi nějaká kamarádka řekne, že se ji či někomu jinému koho znám zadařilo, tak z toho radost nemám..dlouho jsem měla vztek i na svého muže, se kterým jsem se před pěti lety rozvedla, protože dítě nechtěl, pak jsem se k němu vrátila, otěhotněla jsem hned, ale v 7tt jsem o to přišla a teď dva roky nic… tak vztek, že mě obral o mládí, protože ve 26ti by mi to určitě šlo lépe než ve 31 letech, když mi navíc řekli, že mám málo vajíček!
No takže jsem každý měsíc vlastně naštvaná a pokud mi nevyjde IVF tak budu naštvaná dále :zed: žádnou vizi k čemu bych se upla do budoucnosti nemám a adoptovat cizí „kukačku“?? To je teda pro mě nepředstavitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí