IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
29.1.17 22:25

@Dr.Renča Ehmm já se to stydím napsat, ale bylo to moje první IVF a předtím 2× IUI. :oops: Jenže co tomu všemu předcházelo to by vydalo na román. :? Já byla tak šťastná, že jsem v CARu, že mne vůbec nenapadlo, že bych po IVF dítě neměla. Až před stimulací jsem začala hledat informace. Pak u stimulace jsem skončila na pohotovosti s podezdřením na trombozu. Takže jsem ředila, pak náběh na hyprestimulák a bylo mi tak zle, že jsem se plazila v noci do koupelny a nocovala pod umyvadlem. Prosila jsem doktorku, že to ukočím a vysadím léky. Naštěstí mi to nedovolila a možná proto to vyšlo. :nevim: Teď nás čeká rozhodnutí, kdy to zkusit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 22:33

@lea79 a já měla pořád zato, že ty máš dítě z DV…kamarádce také vyšlo první IVF s prvním transferem a to jí ještě volali, ať ani nejezdí, že se všechna embrya zastavila, ale oni už byli s přítelem na cestě, za chvíli volali, že se jedno zase rozjelo, přesně na den dětí měla transfer a dnes nastoupila do porodnice, aby porodila svoji holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.1.17 22:42

@Dr.Renča Já vím, ono to mate, že jsem byla ve skupině DV. To mi po těch IUI doktorka řekla, že zkusíme IVF, ale že věk, PCO a rodinná anamnéza u mne může hrát roli, že vajíčka nebudou. A tak jsem pátrala a narazila na holky a nějak jsem se tam zasekla. :lol: A to mi tchýňka domlouvala i náhradní matku, kdyby náhodou. Prostě po tom co se manžel rozhoupal, jsem to rozjela na všech frontách. Ale ztratila jsem 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 22:53

@lea79 aha, takže manžel měl problém se samotným IVF?…to můj má také, ale neměla jsem s ním problém ho do Caru přivézt, v únoru jsem byla na operaci a začátkem dubna už s ním v Caru na první konzultaci, rovnou jsem za 14 dní zkusila nativ a v květnu první IVF s minimálkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.1.17 23:03

@Romčinka to je mi líto :-( Máš nějaký další plán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.1.17 23:07

@Dr.Renča Jojo manžel, pro něj byl problém dojít na spermiogram. Když doma uviděl žádanku k lekaři, tak mi řekl že ať na to rovnou zapomenu. A on se fakt do ničeho nenechá nutit. Trvalo to několik let, než jsem ho tam dostala. Ale to už jsem se psychicky zhroutila a měli jsme doma tichou domácnost. A to mi se vůbec nehádáme a na všem se normálně domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 23:10

@lea79 tak to je dobře, že si ho nakonec přemluvila a teď je určitě rád…asi se budu muset také psychicky zhroutit, ať s ním pohnu dříve než za 6 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.1.17 23:19

@Dr.Renča No je z malého úplně hotový. Akorát jednou říkal kamarádce, že kdybychom ho malého měli dřív, tak by se vůbec nezlobi. :zed: To prostě nepochopíš.
No zkusit to můžeš. :lol: Držím vše co mám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 23:28

@lea79 oni jsou chlapi na tyhle věci pomalejší a vše jim dochází mnohem později :roll: díky, já doufám, že s ním pohnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.1.17 00:42

Já jsem po 3 IUI v Gennetu, 1. února si tam jdu domluvit první IVF. Jsem zvědavá co mě čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
30.1.17 12:03

Holky, když to tak čtu, tak si uvědomuji, jaký mám ve svém manželovi poklad. Na všechny vyšetření chodí bez problémů a sám si o ně žádá, veškeré doktory obvolává on (je pravda, že má práci, kde není problém odskočit si a v klidu telefonovat). Jen co musel vyřešit telefonátů před Vánoci, když zařizoval ultrazvuky mimo CAR. Se sestrou na gynekologii se zná lépe než já, běhá mi tam pro recepty… Na první spermio si zažádal taky on sám, zavolal si rovnou na mou gyndu pro doporučení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
30.1.17 12:52

@Ajaandy :-), toť je otázka, v dnešní době je ta úloha muže okleštěná. No měla jsi štěstí na toho pravého. Můj má 36 a zatím si nechce připustit, že to nejde, a když to nebude, vezmou se prý 2 děti do péče, ale na druhou stranu říká, že si nedokáže představit, že nebude mít vlastní děti. IVF je pro něho drahé, jdeme do toho vždy na půl a teď nějak nemá našetřeno. Nevím jak vy, ale já vcelku nerada vidím, když se během toho jak stimuluji, odráčí jít do hospody, protože vím, že to bude víc jak 6 piv… nikoho nechci omezovat, ale víme co alkohol dělá se spermiemi. A vytáčí ho to, že mu mluvím do života… není to jednoduché. Ale to by bylo asi jiné diskusní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 13:01

Je zde prosím někdo, kdo se chystá na IVF v Brně do Repromedy? Máme 9.2. vstupní konzultaci, tak jsem zvědavá, co mě čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
30.1.17 13:06

@Šárinnkaa ahoj, ja. chodim jinam ale celkem je to. vsude. stejne…naberou vam krev, tobe gynekologickou prolidku a Utz, chlapa poslou na spermio a budou se ptat na rodinne prislusniky a na vas, zda je nejaka nemoc, operace atd, a pak pri Ms ti udelaji hormonalni profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.17 14:10

@petrus85 To asi máš pravdu, že to bude skoro všude stejné, děkuji. No a za jak dlouho tak člověk ví výsledky? Jestli jsou to řádově dny nebo týdny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí