IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
29.1.17 10:59

@Dr.Renča Teda, tak to je něco a někdo otěhotní ihned nebo ještě nechtěně. :-( To už asi řešíte jen stále jedno a to samé téma co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
29.1.17 11:01

@Bobčul ja mam zase volat az zitra, ale tem 7 verim jsou to sikulove a sikulky a urco to dobojuji. Drzim palecky dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 13:28

@lea79 jenže my na to finančně máme, jenže teď stavíme nový dům z úspor bez hypotéky a manžel nechce veškeré úspory vložit do oplodňování, zatím mě to celé stálo 120 tisíc a DV je dalších 100 tisíc a to nepočítám pohonné hmoty a tisíc druhů vitamínů pro něho a pro mě
alespoň že budu mít od tebe buchty, když mě v té spořce chytí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 13:29

@mp25 právě že moc ne, s ním to řešit nemá cenu a tak to řeším jen tady…doma jsme omezeni jen na to, že mu sděluji termíny, kde a kdy má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
29.1.17 13:29

@Bobčul držím palečky, snad bude zítra šťastný den a zá pár týdnů najdeš // :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
114
29.1.17 13:30

@Dr.Renča chápu. Ale dům si postavíte i za pět let a na mimčo už pak bude pozdě. Takže se má soustředit nejdřív na mimčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.1.17 13:32

@Dr.Renča a chodí tam po tolika letech ještě? Nebo ho tam musíš nutit? To málokterý chlap asi dává :roll: obecně je to pro ně těžké, takže věřím, že tolik let je pro vztah náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 13:39

@mp25 to je ale těžké, my právě i kvůli dítěti musíme dům co nejrychleji postavit…přestěhovali jsme se z novostavby na statek, kde nebyla ani teplá voda a záchod, museli jsme to dát dohromady pro nějaké trochu normální žití, takže nutnost byl bojler, rozvod vody a splachovací záchod, ale stále je to náročné bydlení, musíme topit dřevem ve všech místnostech a neustále šetřit vodou, jelikož je do domu přivedena voda z kopané kamenné studni, která je teď v těch suchách stále na dně, přičemž do nového domu už je připravený, stále plný vody čtyřicetimetrový vrt…proto je dům s dítětem na stejné výši přiorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
29.1.17 15:56

@Ribanka Možná se zeptám ošklivě, ale na co tedy vlastně manžela máš? Stojí Ti to za to? Tuhle otázku jsem si před cca 10ti lety musela také položit a rozhodnuti mi trvalo 5let. Dneska lituji, ze jsem to neudělala dříve. Teď mám druhého manžela, pro kterého je důležité co cítím a máme spolu 2.5 letého klučíka a rodina je pro něj přednější než jeho ego, takže pokud bude potřeba pro vznik druhého broučka udělat cokoliv co by mohlo pomoct je ochotný do toho jit. První manžel nebyl ani ochotný dojít si k lékaři, když se mu zužila předkožka a raději odpískat sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
29.1.17 16:15

@Anais Děkuji :) jak už jsem tady psala embrijko má naší plnou důvěru :lol: byl by to teda zázrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
29.1.17 19:19

Ahojky všem, trochu nestíhám, mám v práci fofr, co je tu nového??? :mavam:

Mě IUI nevyšlo, jak jinak že 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.1.17 19:57

@Dr.Renča Renčo ten nesoulad je blbý, znám to. :? Naštěstí u nás to mělo šťastný konec. Budu Ti držet pěsti, aby jste to nějak vyřesili. :hug: Hele a peču i luxusní tvarohovou bábovku, vlastně peču spostu dobrých věcí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.1.17 21:39

@Bobčul taky drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.1.17 21:41

@Bobčul taky držím moc palce ať se vše vydaří už by to chtělo v této naší skupině něco pozitivního :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
29.1.17 21:58

@lea79 snad to vyřešíme, na manžela musím pomalu…a vám to vyšlo na kolikátý pokus?
také peču, ale nejradši mám buchty od cizích :mrgreen:…i když teď bych po těch hormonech spíš měla držet dietu, ať ta nadbytečná kila dostanu dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí