Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lusi28 ano mám minimální, jen s clostikem a pak pregnyl, máme už oplodněné vajíčko dobře kvality a když vydrží do pondělí tak mi ho budou zavádět, a pak budu doplácet transfer 13400 a 8000 za isci
@katy3011 tak to je teda neco. No ja uz 2 deti mam. A uz v dobe kdy jsem cekala dvojcata jsem snad byla uplne posledni z kamaradek kdo mel miminko. A to mi bylo 28.
Ale ted je to jinak uplne vsechno. Ted se materstvi planuje pozdeji.
@etelka41 tak to taky neni zrovna malo penez. Drzim palce at embryjko bojuje a brzy ho mas u sebe ![]()
@Dr.Renča to je mi líto, že to takhle nevychází, budu držet všechny palce ad se ti to konečně povede ad se bobisek zavrta když půjdeš zas na transfer ![]()
Zdravím, je tu někdo kde má problém pouze partner a partnerka je ve 100% pořádku??? do dvou měsíců nás čeká IVF/ICSI a asi potřebuji uklidnit že mám velikou šanci na uhnízdění. Dozvěděla jsem se včera že nám po skoro roční azoo našli tři kousky které nám zamrazili a jsem plná emocí a radosti
![]()
@katy3011 do darovaných bych šla, manžel nechce…musím na něho pomalu
@Anonymní píše:
@Terry1991 Našli vam to na M/T nebo přirozeně? Můj má taky azoo.
právě že při kontrolním SPG ![]()
@Terry1991 No tak to je super! To mám moc velkou radost. Kéž by to bylo i u nás.
@Anonymní píše:
@Terry1991 No tak to je super! To mám moc velkou radost. Kéž by to bylo i u nás.
My chodíme do CARU rok, první dva spg jsme měli nízký počet. Potom až do teď azoospermii a včera jsme byli opět na kontrolním spg a máme zamražené tři kousky. Vím že to málokomu potom na první pokus vyjde IVF, ale já doufám že by to mohlo dopadnout dobře. Jsem z toho dnes ještě taková vyjukaná
hlavně jsem furt všude četla samé negativní výsledky na azoo a nám nakonec aspoň něco našli. Jen aby se po odběru dobře vyvíjeli mršky ![]()
No u nás to bylo podobné. Na začátku sem tam nějaké byly (málo, bohužel se tenkrát nezamrazily), ale než jsme šli na ICSI, tak azoo, která trvá už víc jak rok. Ale stále doufám, že se opět něco objeví.