Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka ano, zelený ječmen odvádí nečistoty z těla a dodává živiny do těla…v těhotenství je prospěšný, jen ho nesmíš začít jíst či pít až v pokročilém těhotenství, ideální je právě začít už před početím a potom s ním můžeš pokračovat dál v období těhotenství i kojení
@Dr.Renča aha no vidíš a mě jedna paní říkala že díky tomu potratila tak že se nemusím bát ho brát? Chci si objednat kůru na 3 měsíce
@Romčinka potraty nejsou kvůli tomu, že někdo něco sní či vypije, to by museli potrácet všechny fetky…většina potratů je kvůli špatnému vývoji embrya, když má nějakou genetickou vadu
a navíc pokud tvoje tělo na to bude zvyklé před otěhotněním, tak to na těhotenství nebude mít žádný vliv
Tak dnešní testy sněhobílé
zítra krev už jen taková povinnost ![]()
@Bella Mona Taky mě to mrzí. ![]()
Máme tu vůbec nějaký úspěch? Nějak ztrácím naději…
Zdravím děvčata, akorát se dnes chystám na první injekci menopuru, dnes návštěva v caru kde mi mají udělat utz, tak doufám že vše půjde hladce a ivf skončí dvěma čárkami na testu
Vysvětlíte mi některá proč hned druhý den cyklu utz? ![]()
Ahoj holky po dlouhy dobe. ![]()
Jsou tu nejaky novinky?
Ja stale cekam na vysledky z genetiky a vuuuubec to zatim neresim, jen mi stimulace zkratila cyklus, takze netusim, jestli se to jeste tenhle mesic stihne, radsi pocitam spis s tim dalsim. ![]()
@petrus85 @katy3011 @Ledge díky holky
Bylo to druhé IVF, u prvního aspoň zbylo na zmrazení ale teď bylo jen to jedno ![]()
Držím všem moc palce ať vám to vyjde ![]()
Opravdu by to chtelo uz nejake //… no tak holky, uz se to musi prolomit ![]()
Ahij holky, dnes jsem byla na punkci a chtela jsem se zeptat, bolesti v podbrisku mam, ale meli jste taky bolesti vajecniku nez jste zacaly curat? Kdyz uz curam, tak zo je ok, mam stras z toho syndromu
Holky kdo Vám vystavil neschopenku, když v CAR řekli, že neschopenky nevystavují?