Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky kdy by ste testovali když sem měla et jednoho 3denniho embria a dnes jsem 7den po et?
Tak zítra nebo pozítří nám mají volat, jestli schválili žádost na IVF a v pátek, nebo sobotu bych to měla dostat. Snad budu mít tenhle měsíc zpoždění, protože o víkendu v CARu telefon neberou a ultrazvuk chtějí dělat 1. nebo 2. den cyklu… maximálně 3.. Jsem na to sama zvědavá=)
Asi som mala cez vikend ovu. od piatku take ovu bolesti, tak som dnes zmerala BT a bola uz dost vysoko. ked mam ist v piatok do CAR, tal vaham ci nasadit alebo nenasadit si utrogestan. aj cervik vo mne hloda, ze co ak. ale na druhu stranu nechcem mat skreslene vysledky. ved uspech je u mna taky mizivy. co by ste robili? ![]()
Ahoj holky, tak máme dnes po konzultacikonzultaci. Testy jsou OK. Takže 24.2začínáme se stimulací. Mám stejný protokol jako minule, tak snad alespoň výsledek bude jiný než minule.
Ahoj tak dneska jsem se dozvěděla ze 2.3. máme přijet na kontrolu a pro léky ale nevím kdy bude v plánu další KET protože teď mám MS a další potom mají přijít 10.3. Co si o tom myslíte? Myslíte ze mě nechají projít i tou další MS v březnu a až pak? ![]()
@cilam dělali ti i imunitu proti zona pellucida a takové ty „hrůzy“, já už si to všechno nepamatuju…?
Jinak dneska testík bílý jak sníh venku… tak další pokus přelom února března vynechávám, máme v práci 3 dny recertifikační audit a musím tam být všechny 3 dny
takže v dubnu uvidíme, jestli něco uvidíme
![]()