Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@radka.vos jj rozumim…takhle to. chodi asi. vsude
ja premyslim na Motolem nebo Prenatal…mate nekdo zkusenost?
@petrus85 ano jelikož mi doktor řekl že jsem v pořádku zkusime iui..za prvé menší zátěž pro tělo a za druhé i finančně ![]()
@radka.vos No odbery vajicek nejsou u Tebe, ale u darkyne..Vlastne se cely proces „klasickeho“ IVF rozdeli mezi vas dve…Jinak pokud by to bylo az nad ramec 4 IVF, tak to pry stoji kolem 60 tisic (asi zalezi na CARu)
. Jinak me OPU a ta narkoza pri horecce tak rozsekala, ze jsem porad doma s antibiotikama ![]()
@Vcela4 taky jsem brala ATB když jsem šla na OPU-horečku jsem teda neměla ale taky mě to dost rozsekalo..4 dny jsem jen ležela a trpěla bolestma
Dnes jdu poprvé do práce, tak uvidim jak to budu snášet
@Vcela4 aha, ja myslela, ze se vezme uz zamrazeny embryo a udela se KET… Ale kdyz nad tim tak premejslim, tak je to vlastne blbost, protoze uz by bylo oplodneny jinym chlapem. Jo, dobry, uz to chapu… ![]()
No, to si me moc nepotesila. Zatim dlabu po dvou paralen a zda se, ze se to nezhorsuje, tak snad to bude v pohode. Zitra jeste proberu s doktorkou, ale fakt bych hodne nerada stimulaci o dalsi mesic odkladala… ![]()
@Kllarcaa Aha, tak at je Ti co nejlip… Takze z IVF ted nemas nic a pujdete do IUI? Pokud je „potiz“ „jen“ ve spermiich, tak by to urcite bylo dobre reseni ![]()
@radka.vos Presne tak ![]()
@Vcela4 ano přesně tak
problem je v manželovi a bohužel z ivf nemáme nic ![]()
Holky mam dotaz, myslite, ze dr. Zpetne zjisti, zda probehla ovulace na utz? Vzdy me pri ovulaci bolelo bricho a tehle cyklus nic
pripada mi, ze posledni dva cykly jsou divny, pritim vzdy jsem mela ovulaci jak z knizky.
@Aja91 Ahojky ovulace jde zjistit z krve 21DC-23DC a i podle UZ uvidí žluté tělístko nebo zvýšenou sliznici…
@Romčinka Byli jsme celý víkend pryč, tak píši až teďka. Beru Utrogestan 2-0-2 a příznáků mám pro několik ženských najednou=DD Hodně mě píchá v podbřišku a bolí, mám bolavá prsa a rozhašený žaludek, jsem utahaná. Ale to může být i před menstruací, nebo vedlejší účinek closíku, co jsem brala před IUI nebo i u toho Utrogestanu bývá bolest břicha. Tak se ve čtvrtek uvidí…
Ahoj holky. Stimuloval v poslední dobe nekdo merionalem? Pred 3 lety jsem mela gonal a malo vajec a poslední 3 dni pak merional a rozjelo se to.Sice neúspech ale…ted uz jedem jako samoplatci tak jsem zvedavá Co mi nabidnou.
@Stazina1 tak drzim moc ✊✊ at vam to uz dobre dopadne. Zvlast pro samoplatce uz je to pekna darda, ale zase to miminko za to stoji ![]()
Ja ted pri posledni stimulaci mela Elonvu a za me super.