IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
13.1.17 18:22

@mzat to už je moje čtvrté IVF, ale první s plnou stimulací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
13.1.17 18:32

@mzat vitej :palec: Tak to Ty už jsi mazák :) Mě čeká teprve první konzultace :roll: ale vzhledem k věku předpokládám, to nám IVF dr. navrhnou hnedka od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
13.1.17 18:59
@mzat píše:
@Dr.Renča bezva kdy mas utz?
@Bobčul @radka.vos super muzeme se tesit spolecne :dance:

Určitě budu ráda když se podělíme o své pocity :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 19:30

@Ajaandy ty jo, tak to uz je fakt palka… :think: ale ja sem v gennetu moc apokojena, tak doufam, ze se vam tam bude libit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 19:32

@mzat ja ma spatny chromozomy. Hrozi tam asi 5 syndromu, takze musime testovat embrya a az pokud nejaky prezije prodlouzenou kultivaci a nasledne se vylouci nemoci, muzeme prejit k KETu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.1.17 19:40

@Dr.Renča urcite to zvladnem. A pak budem cekat na // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
13.1.17 19:42

@radka.vos takze mate pgd? Dopadne to uvidis
@Ajaandy a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.1.17 20:00

Páni (teda dámy), tady se to rozjelo. Držím všem co jdou na transfer nyní palce, ale doufám, že mi někdo zbyde i na únor, abyych měla taky nějakou podporu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 20:00

@mzat pokud je pgd vysetreni embryi, tak ano. :lol: ja se v tech zkratkach jeste moc nevyznam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.1.17 20:13

@Ajaandy my jsme taky samoplatci a cele ivf stalo cca 65tisic (za leky cca 14tisic Elonva+Fosrimol+ Olgarutlan nebo jak se to pise :lol: a za Ivf, PK, PISCI a mrazeni 5 embryi cca 51tisic) je to hrozna palka ale za miminko to stoji :) Et nam ale bohuzel nevysel. Takze ted jsme za prvni KET+ AH platili 7tisic.

Holky moc nam vsem drzim palce at se dockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
13.1.17 20:16

@radka.vos jj je to tam moc pěkné a personál příjemný. Díky hlavní genetičce paní dr. Hlavové a jejímu tymu máme dneska 2,5 letého Ondráškem. Na plodovce nám tehdy vyšly špatné vysledky a tak nařídila druhou plodovku a nechala udělat kompletní keryotp, kde zjistili, že Ondráš má 47 chromozomů místo 46. Druhou plodovku poslala i národní genetickou laborku a tam zjistili, že má zdvojenou část 16teho chromozomu ale zrovna v části kde to dítě vůbec neovlivňuje. Takže nebýt dr. Hlavové a její snahy by nám každý dr doporučil těhu ukončit. Díky Gennetu ho ale máme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
13.1.17 20:31

@Ajaandy tak to je super ze jste to zvlaadli a mate krasneho. klucika :palec: :palec: :palec:
Snad se dockame letos vsechny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.1.17 21:00
@mzat píše:
@Dr.Renča urcite to zvladnem. A pak budem cekat na // :dance:

já dnes překonávala první píchání, od malička mám panickou hrůzu z jehel a tím, že jsem měla jen minimálky a brala léky, tak jsem se píchání vyhnula a Pregnyl (Ovitrelle) mi vždy píchnul manžel, jenže teď jsem ho nechtěla tím zatěžovat píchat mi to denně, navíc dnes jsem si píchala tři injekce, zítra dvě a potom už po jedné…čtvrt hodiny mi trvalo, než jsem konečně do té kůže píchla a hned z prvního vpichu mám bouli a modřinu, ale i tak jsem sama sobě za hrdinku :mrgreen:…dnešek nám určitě oběma přinese štěstí, když je ten pátek třináctého a my začínáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.1.17 21:22

@Ajaandy presne k u ni jsme to cely probirali. Zda se mi opravdu hodne dobra. Z prvu trosku odmerena, ale kdyz pak mluvi, tak ma clovek opravdu pocit, ze vi, co rika. Doufam, ze si nas pak pohlida. :)
Ted si presne nepamatuju, co znamena u chlapecka 47×y misto 46×y, ale bude moct mit Ondrasek normalne deti? Ja vim, co jsem studovala na netu pak, ze muzou byt kluci i neplodni, pokud maji spatny chromozomy, ale ted uz si nevybavuju, zda je to u 45 nebo 47. Ty chromozomy sou ale neskutecna veda. 8o

Ondrasek je kouzelnej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
13.1.17 22:13

@mzat je mi 42 let :roll:
Tak to jsem já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek