IVF a akupunktura Plzeň

5
23.6.14 12:36

IVF a akupunktura Plzeň

Ahoj holky,
zakládám toto téma, protože nikde nemůžu najít více informací a hlavně osobních zkušeností, které by se týkaly akupunktury v souvislosti s neplodností a především IVF. Nemáte některá osobní kladnou zkušenost s konkrétním zařízením nebo doktorem v Plzni, který by akupunkturu v rámci léčby neplodnosti provozoval? Mám za sebou dvě inseminace a aktuálně už taky 1.IVF v NatalArtu, o němž čerstvě vím, že nebylo úspěšné. Ze třinácti oplodněných vajíček nám v den ET po PK zbylo jedno jediné embryo ve stádiu blastocysty, takže nemáme nic zamraženo a nezbývá, než to celé absolvovat znovu :-( Tak bych tomu ráda co nejvíc pomohla.
Víte o tom někdo více? Vlastně mi ani není jasné, zda má cenu, abych se já akupunkturou zabývala, když je u nás problém spíš ve spermiogramu partnera, na druhou stranu psychicky jsme slabým článkem rozhodně já, navíc u mě se embryu „nelíbilo“ a uteklo, tak by to třeba mělo smysl…
Budu moc ráda za každou zkušenost nebo radu, předem díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10137
23.6.14 13:23

@Roziinka mám zkušenosti jen s Natem..
hod se do pohody.. jedte na dovolenou, a pak jednejte co dál..
podle mě není moc dobře dělat PK, právě z důvodu šílenýho úbytku.. pak není co mrazit..
muj laický názor je, že čím dřív ho vrátí do dělohy, tím líp.. přece jen v miskách je chemie, at je sebelepší..
já po IVF měla vajec 13 co byli zralá, 9se oplodnilo, ale jen 3 byli vhodná na pokračování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.6.14 13:35

@xsaleen Ahoj, díky za reakci. Já měla vajíček 16, 13 se podařilo oplodnit i přes to, že měl manžel katastrofální morfologii- 100% teratospermii. Přesto ještě 4.den, kdy se vlastně dělá ET, když není PK, pokud vím, jsme měli 9 hezkých embryí. 5.den najednou 2 a 6.den, což byl den ET, už jenom jedno. To mi přijde docela hrozný :-( Při druhým pokusu bych se na nějakou PK nejradši vykašlala! Oni na druhou stranu uvádí, že tím zvyšují šanci, že bude vybráno embryo, které bude mít na to se uchytit- nám to teď ale stejně nevyšlo, blastocysta neblastocysta… Jak to vlastně dopadlo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
23.6.14 14:02

My jsme měli ICSI právě kvůli spermiogramu. Et jsem měla 3 den od odběru, měla jsem 2 8buněčná a jedno 6tibuněčné embria..
jedno osmibuněčné jsme nechali zavést, a povedlo se, ted jsem ve 22tt, ještě máme dva mrazáčky, ale nějak se nemůžeme dohodnout co s nimi
z těch 9 by vám možná něco zbylo (nevím, v jakém byla stádiu).. mrazí embria nad 6 buněk..
možná nebyla tak dokonalá, proto zanikla, ale v děloze by se třeba uchytila.. asi po téhle zkušenosti už bych PK nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.6.14 14:25

Tak to moc gratuluju! :-) My taky měli ICSI a zpětně té PK spíš lituju, mohli jsme mít mrazáčky :-( Fakt to nechci absolvovat znova! Hlavně řešíme, jak dál- byli bychom svolní i k dárci, ale nevím, jak to chodí. Jestli to není brzo- nevyšly nám dvě AIH a teď 1. IVF, ale jak jsem psala, přítel má 100% teratospermii, což zjistili až teď během toho IVF, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
23.6.14 15:03

@Roziinka tak to asi nebylo tak zlé, když se oplodnili a aspon to jedno bylo schopno transferu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.4.21 13:26

Ahoj, po dlouhych sedmi letech bych rada ozivila tuto diskusy. Po nevydarenem IVF se chci dat dohromady fyzicky a psychicky pred KET. Na nekolika diskusich jsem cetla pozitivni nazory na akupunkturu pred a po transferu embrya.
Mam tedy dva dotazy - mate s akupunkturou osobni zkusenost a mate v Plzni nejaky kontakt, ktery byste mi mohly doporucit?
Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.21 21:02

Ahoj. Chodila jsem v Plzni na čínskou medicínu 9 měsíců kvůli neplodnosti. Začala jsem ve chvíli, kdy jsme přišli do caru. A již máme 4 měsíční miminko. Jsem přesvědčena, že především díky tomu. Léčba obsahovala akupunkturu, ale i další metody. Pomohla mi srovnat tělo, připravit na ivf, ale taky psychicky se zklidnit. Otěhotněla jsem z prvního ivf a prvního ketu. Pokud budeš mít zájem napiš sz a dám ti kontakt :)

• Citovat
  • Upravit
14
13.4.21 22:08
@Anonymní píše:
Ahoj. Chodila jsem v Plzni na čínskou medicínu 9 měsíců kvůli neplodnosti. Začala jsem ve chvíli, kdy jsme přišli do caru. A již máme 4 měsíční miminko. Jsem přesvědčena, že především díky tomu. Léčba obsahovala akupunkturu, ale i další metody. Pomohla mi srovnat tělo, připravit na ivf, ale taky psychicky se zklidnit. Otěhotněla jsem z prvního ivf a prvního ketu. Pokud budeš mít zájem napiš sz a dám ti kontakt :)

Ahoj, moc dekuji za odpoved, presne tohle jsem tady hledala. O kontakt moc stojim, jen Ti nemuzu napsat z technickych duvodu soukromou zpravu, mozna je to tim, ze ses anonymni?? Muzes napsat, prosim, Ty mne, pokud Ti to pujde? Dekuji moc a gratuluji k miminku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.12.22 17:47

@Tatanka01 Ahoj Tatanko, chtěla bych tě poprosit jestli máš kontakt na akupunkturu? Ráda bych to také zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.23 10:34

Ahoj ženy, můžu taky poprosit o kontakt na akupunkturu, pokud máte? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.2.24 16:18

Ahoj, mohla bych také poprosit kontakt na akupunkturu? děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.24 22:16

@Bydylko zdravím, také poprosím kontakt na akupunkturi :kytka: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.25 22:48

Ahoj ženy, mohla bych někoho prosím požádat o kontakt na akupunkturu pokud jste dostaly? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí