IVF a věk partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
17.8.14 20:20

@ugluk no hlavně neplodnost je vždy problém páru, nikoliv jednotlivce (i když může být na první pohled příčina jasná jen na jedné straně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
17.8.14 20:24

@alenka84 tak to samozrejme, ale ono je to tak osetrene i proto, ze pary spolu nemusi zustat vecne, muzou si jednou najit jineho partnera, takze kdyby to slo jednou tam a podruhe jinam, bylo by to znacne komplikovane.
Ale jak uz psano, at je problem jakykoliv a kdekoliv, leky uziva zena, na kontroly chodi zena, pod narkozu jde zena, transfer je proveden zene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.8.14 20:25

Máme kartu života a jedné co šlo na manžela byly jeho genetické testy a jeho imuno, jinak všechny další vyšetření a IVF byly umně. U nás je problém u obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
17.8.14 20:43

@Cuddy tak to rikali, cekalo se na povoleni jeho pojistovny (mame kazdy jinou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
18.8.14 00:08

Ale zakladatelka se neptala na hrazení, ne? :think: Ptala se do kdy může jít na umělé oplodnění. A odpověď zní, že po 49 roce vám umělé oplodnění nikdo neudělá. Ať hrazené nebo nehrazené pojišťvnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
18.8.14 01:22

Jeste pred par lety se to dělalo neomezeně, napr muj dr v caru říkal ze jeho nejstarší pacientka rodila v 56letech 8o
Dnes je ta hranice 49 let, pro muze zadna neni, ti se muzou rozmnožovat az do smrti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
18.8.14 07:28

@krtek7489 A nevsimla jsi si, ze tuto odpoved zakladatelka alespon dvakrat dostala a pak se stocila dizkuze prirozene jinam? Nebo musi clovek odpovidat striktne na jeden jediny puvodni dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 08:58
@Cuddy píše:
@krtek7489 A nevsimla jsi si, ze tuto odpoved zakladatelka alespon dvakrat dostala a pak se stocila dizkuze prirozene jinam? Nebo musi clovek odpovidat striktne na jeden jediny puvodni dotaz?

jojo odpověď jsem dostala a dokonce i to co jsem slyšet chtěla :D Zakl.

• Citovat
  • Upravit
5826
18.8.14 13:30
@Cuddy píše:
@krtek7489 A nevsimla jsi si, ze tuto odpoved zakladatelka alespon dvakrat dostala a pak se stocila dizkuze prirozene jinam? Nebo musi clovek odpovidat striktne na jeden jediny puvodni dotaz?

Mělo by to tak být. Pak jde diskuze zbytečně OT a akorát se plevelí. I admini občas upozorní, aby se diskutující vrátili k tématu, ale to už musí být hodně OT ;) A hlavně mě to přijde prostě trochu mimo, když se na něco konkrétního zeptám a dostanu odpověď na úplně něco jiného :mrgreen: Na otázku zakladatelky byla jasná a jediná odpověď,„do 49 let“. Ona se neptala na placení nebo neplacení, což byla většina odpovědí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 13:35
@krtek7489 píše:
Mělo by to tak být. Pak jde diskuze zbytečně OT a akorát se plevelí. I admini občas upozorní, aby se diskutující vrátili k tématu, ale to už musí být hodně OT ;) A hlavně mě to přijde prostě trochu mimo, když se na něco konkrétního zeptám a dostanu odpověď na úplně něco jiného :mrgreen: Na otázku zakladatelky byla jasná a jediná odpověď,„do 49 let“. Ona se neptala na placení nebo neplacení, což byla většina odpovědí ;)

To máš pravdu, neptala jsem se na placení, to mě zatím nezajímá, ale když už si to přečtu nevadí mi to, spíš naopak,.

• Citovat
  • Upravit
5826
18.8.14 13:40
@Anonymní píše:
To máš pravdu, neptala jsem se na placení, to mě zatím nezajímá, ale když už si to přečtu nevadí mi to, spíš naopak,.

V pohodě ;) Zrovna toto nebylo úplně OT, ale štve mě to spíš všeobecně. Tahle diskuze je kraťoučká, takže pohoda, ale když tě nějaké téma zaujme a třeba se tě i týká a chceš se dozvědět odpověď a nakonec zjistíš, že jsi se na 30 stránkách, kterými jsi se prokousávala odpověď stejně nedozvěděla, protože 90% diskutujících psalo úplně OT, tak je to na houby ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
18.8.14 13:44

@krtek7489 Mne toto jako OT uplne neprislo, take me stve, kdyz najdu starsi diskuzi a od 5 strany je to o tom, co kdo bude vecer varit. Ale ona ta zminka o tom, ze nekomu skutecne bylo placeno ivf ze zdravotniho pojisteni muze muze byt v tomto pripade (starsi partner) vyznamna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
18.8.14 13:53

Naprosta vetsina prispevu na prve strane se venuje tomu 1) dokdy to hradi pojistovna a 2) dokdy je to ze zakona mozne. Dale se diskuze staci jinam, ale nevim, jestli by byla prinosnejsi, a) kdyby v ni bylo pet stran odpovedi „do 49 let“, b) bylo by v ni 5 prispevku „do 49 let“ a dale diskuze skoncila nebo c) kdyz je tato odpoved nekolikrat zopakovana na prvni strance a pak se to stocilo jinam. Dle meho nastejno.
Neco jineho je, kdyz je vznesen dotaz typu „jaky na to mate nazor“, kde je i pet stran ruznorodych prispevku prinosnych. A sama autorka pise, ze se presnou odpoved dozvedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
18.8.14 13:57
@Cuddy píše:
@krtek7489 Mne toto jako OT uplne neprislo, take me stve, kdyz najdu starsi diskuzi a od 5 strany je to o tom, co kdo bude vecer varit. Ale ona ta zminka o tom, ze nekomu skutecne bylo placeno ivf ze zdravotniho pojisteni muze muze byt v tomto pripade (starsi partner) vyznamna.

Vždyť píšu, že zrovna toto úplně OT není ;) Ale prostě mě to rozesmálo, když jsem tuto diskuzi začala číst a ty holky odpovídaly na něco úplně jiného. Ze dvou stránek jsou pouze 2 odpovědi na otázku zakladatelky. Moje a ještě jedna :mrgreen: Prostě mi to přijde vtipný, jak to někoho napadne napsat něco, na co se mě nikdo neptá. I když i jak sama zakladatelka píše, třeba ji to bude časem zajímat ;) Jde mi spíš o princip. Ale to je jedno, teď jsme OT spíš my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí