IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
8.7.17 12:32

@Mao1 -Ahoj to si jenom myslíš, že nemůžeš mít mimodelozni. ;).samozřejmě Ti to nepřejí. Nemám vejcovody a jsem čerstve po mimodeloznim takže já už ničemu nevěřím, že to bez vejcovodu nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 12:34

@martina1977 to je mozne i bez vejcovodu? a kde to teda jde mimo tu delohu? vidis to jsem vubec netusila, ze to jde.Fakt nemuzeme to mit jednoduche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 12:34

@Mao1 -jako to mimodelozni :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 12:42

@Mao1 -Taky sem si to myslela, že to mimodelozni u mě nehrozí a zadarilo se na potřetí u 1ivf a dopadla jsem takhle :,(.nemůžeme to mít jednoduché to máš pravdu ;).v rohu děložním se uhnizdil. nezapomen, že i když nemáš vejcovody tak Ti kousek vejcovodu ti tam zůstane,)to prý nejde celý ustrihnout :,takhle mi to bylo vysvětleny. (.dávají to do dělohy sice, ale než se uhnizdi tak ještě putuje :,(.prostě mám smůlu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 12:44

@martina1977 aha to jsem nevedela. neboj ono to jednou vyjde :hug: musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 12:47

@Mao1 -Musí nám to vyjit oboum ;) jenže po tým šoku zvlášť když nemám vejcovody nevím jestli zvládnu v září po té operaci jít do toho znovu už mám strach :,(.vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 12:52

@martina1977 no to chapu strach bych mela taky, ale zase to uz by byla moc velka smula, aby se stalo dvakrat za sebou. smulu uz sis vybrala, uz bude jen dobre uvidis. A jestli to zvladnes? Uvidis, ze jo, do zari se das do poradku budes myslet jen pozitivne ;) A nezapomen, ze my zeny, zvladnem vsechno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 13:00

@Mao1 Vlece se to… Napred nam delali genetiku, kvuli hodne spatnemu spermiogramu. To se cekalo par tydnu na objednani a pak 5 tydnu se ceka na vysledky. Behem cekani jsme zkusili IUI (spremrio vyrazne lepsi, tak to melo sanci), dostala jsem Ovitrelle na vyvolani OVU v pravy moment. Kdyz jsem pak mela zacit stimulaci na IVF, tak mi nasli cystu. A dalsi IVF uz nas CAR nestiha, protoze maji prazdniny(jsem ve fakultni nemocnici a tam maji proste prazdniny, sice jen mesic, ale zasahne mi to 2 cykly). Takze dalsi termin bude se srpnovou ms.
Mezitim mozna stihnnu zmenit CAR, prosti tyden jdu na konzultaci. Mozna jeste trefim studii. Kazdopadne driv nez v srpnu nic nebude. Ted cekam na ms (jeste jsme stihli IUI bez hormonu predminuly tyden), myslim, ze to dneska nebo zitra prijde, na IUI moc nespoleham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 13:01

@Mao1 -Jsi moc hodná a dik za podporu ;).Tobě taky přeji, aby se Ti konečně už zadarilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 13:05

@Petra Star no to teda trva dlouho, ty vysledky a vsechno, ale zase vysledek bude stat za to :) Vidis ja cekam na ms, a vubec mi nedoslo, ze v car muzou mit taky prazdniny.Tak bych to taky odlozila az na srpen. A co ty vis? Treba ms uz nedojde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 13:09

@Mao1 @martina1977 Jojo, je to blbly, ale embryo se muze usadit i na cipku nebo v dutine brisni, ale to je vzacne. A nebo v tech zbytcich vejcovodu.
Ale uz dalsi zbytecne straseni. Musime myslet pozitivne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 13:15

@Petra Star -Ahoj díky a ty chodíš do Olomouce do FN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.7.17 13:32

@martina1977 Praha - Apolinar. Napred mi to prislo jako dobra volba, ale zacala jsembyt netrpeliva. Hlave svatky, prazdniny,.. Navic nedelaji PGS, poslali nas na genetiku, ale nerekli nam, ze pokud by nasli problem, stejne nas poslou do soukromeho CAR, protoze oni nedelaji PGS. Problem v genetice neni, ale ja bych si asi PGS nechala udelat i tak, je mi 35, tak na to mam narok (ikdyz se za to doplaci, mozna ne vsude). takze jdu pristi tyden na konzultaci jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.7.17 13:40

@Petra Star -jj tak to děláš dobře, že jdes jinam..protože je to divný ty prázdniny v caru ;) a to, že plno věcí nedělají. A ty už dítě máš?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.7.17 13:41

Tak ja koukala a muj car prazdniny nema, tak je to dobry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.