Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak už dorazila mrcha den po vysazení utrose… Tak uvidíme co se vymyslí další kdy bude ten ket…zítra budu volat do caru
Ahoj holky, u me stejné, stále spineni až lehké krvácení od ráno do odpoledne a pak zas nic. Krom toho pátku kdy jsem měla silné bolesti jako na ms a šly ze me kusy srazene krve. V úterý odpo jedu do caru, tak jsem zvědavá co mi reknou.
Ahoj holky, tak ja uz mam po kratke dovolene, vysadila jsem norethisteron, ktery mi zabloval menses a ted cekam az ji dostanu a zacnu opět stimulovat na treti minimalni ivf. Tak zacinam byt malicko nervozni a i se těším.
@Mao1 snad brzy dorazí… @Martinka1988 držím palečky at to dopadne co nejlépe to pujde @Haninka17 tak to je fajn… Doufám, že nás budeš o všem informovat
Děvčátka, tak menses už dorazila
A to znamená, ze ve stredu zacnu zobat a snad se to do třetice podaří ![]()
@Martinka1988 ahoooj tak jak si na tom??? @Haninka17 tak super dobré zprávy já jdu příští úterý na konzultaci na ket, tak uvidíme
Ahojky
tak dnes jsem byla v caru, domluvili jsme se s dr ze ted po dalsi ms udelam ket a pokud nevyjde tak me posle na hysteroskopii a imuno..tak snad uz to vyjde ![]()
@Bobčul ahoj super já jdu příští týden na konzultaci ohledně ket… Tak uvidíme
Ahoj holky, tak to jsou same dobre zpravy. u me ms jeste nedorazila a jeste jsem se pohadala s chlapem takze uspesny den ![]()
@kakaramelka : já jedu zítra do caru. Měla jsem dnes, ale v pátek odpoledne me museli pře objednat na úterý. Takže zítra po obede vyrážím. Dam pak urco vědět. Díky za optani
Ahoj holky, tak já dnes na kontrole v caru. Dle utz tehulkovani vyloučeno a dle hcg i mimodelozni, dnes hodnota jen 24, takže od pátku z 583 to kleslo krásné. No já si počkám ještě na jednu ms, uziju si léto a pak si pojedu pro jeden narážek. Příště se nám všem už určitě zadari holky. Díky všem za podporu. ![]()
@Martinka1988 tak to me mrzí proč se to děje vid?? Jinak aspoň že nemusíš na revizi…užij si léto a zkus vypnout od všeho… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.