IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3725
7.7.17 16:02

@Martinka1988 taky plánuju let jen nevím jestli mi to doporučí už tento měsíc nebo až třeba v září a let je taky jako pokus ivf počítán do pojišťovny a kolik platí pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.17 16:28

Holky to mi je líto. :,(. Pokusy se počítají jen et. Ketu můžeš mít kolik chceš ( tedy kolik máš za mrazeno ).pokud si měla při et zavedená 2embrya tak se to počítá jako 2pokusy. Ve 3ivf i kdyz jsou zavedena 2 embrya pri et tak se počítá jako jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.7.17 19:02

@kakaramelka ahoj na ket muzes jit hned po dalsi ms, ja taky cekam, ale mam tak rozhozeny cyklus po et, ze zatim nic.
Jinak holky je mi lito ze to nevyslo. @Martinka1988 a vis co se rika, do tretice vseho dobreho, ja tomu verila ze kdyz jsou dve tak se aspon jedno prece musi udrzet. treba to jeste dobre dopadne.ja uz mela ten plod 5 cm velky jak mi to zjistili ucpal mi vejcovod a ten byl plny krve, ale nebolelo me prave nic ani beicho, ale deset dni jsem lezela v nemocnici nez na to prisli. takze behem tydne jsem byla teikrat pod narkozou furt mi cistili delohu, nez zjistili ze je to mimo, trosku to nechapu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
7.7.17 19:08

@Mao1 děkuju a nepotřebují mít ovu ke ketu? Pac tu bez stimulace nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.7.17 19:15

@kakaramelka tak to netusim, ale tu by ti urcite vyvolali, tam je dulezita vyska sliznice.me rekla, az dostanu ms tak se mam objednat na desaty den cyklu a asi budou sledovat tu sliznici, a ovu myslim vyvolavaji tou injekci.ja jeste na ket nebyla, taky jsem byla v te studii a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
7.7.17 19:19

@Mao1 já taky a i když se zadařilo tak jak už víš to i skončilo chjooo a nevíš, jestli když si nechám zavést dvě embryjka tak platíš prostě např.7000kc za ket nebo za dvě embryjka 2krat 7000kc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.7.17 19:57

@kakaramelka ja myslim ze by to melo byt za jedno rozmrazeni ta cena.mas zamrazene dve spolu? ja mam 2 a 2 tak bych mela platit jen tu jednu cenu, teda doufam, ted si me dostala :) tak to by me taky zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.7.17 20:02

Tak jsem vycetla, ze se plati jen jedna cena takze teoreticky bys mela platit jen 7000 i kdybys dala 2.kam chodis do car, v olomouci stoji rozmrazeni 3500,7000 je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
7.7.17 20:16

Holky při KET se platí 7000 Kč i při dvou embryjkach které jsou spolu zamrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
7.7.17 20:17

@Mao1 : Jo do třetice všeho dobrého snad. Musíme věřit a doufat, nic jiného nám nezbývá. Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
7.7.17 20:23

Tak holky budeme nabírat síly na ket :hug: takže když byla teď má po IVF takže po další ms se může udělat ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.7.17 20:26

@Bobčul no me dr. rikala ze muzu hned po dalsi ms. v cervnu jsem byla na et, to nevyslo a hned ted v cervenci muzu na ket. akorat ta ms nikde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.7.17 20:33

Ahoj holky, moc mě mrzí, že nezadařilo, moc vám všem fandím. Ale ono se to zlomí, prostě musí!
@Mao1 na srovnání cyklu je dobrý inosifol. Dobře to prý I připravuje tělo na ivf. Ale určitě přijde ms brzy I sama :). Jinak já inosifol teď už měsíc beru a mc přišla ukázkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.7.17 21:03

@Mavu jo ten jsem taky mela a dala jsem ho segre, ja vzdycky nakoupim a zapominam to pit.mam i femibion a taky zapominam.ja doufam ze dojde do konce vikendu, tak snad uz jo at se to zacne hybat zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.17 21:12

Holky já budu platit za 2ebrya 7500,– protože je to cena za rozmrazeni a asistovany hething (ah). Ket bez stimulace musí být ovulka kuli hormonu. Když budeš mít stimulovany tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.