IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15160
4.7.17 06:49

@kakaramelka dej sem fotku testíku. uvidíš v pátek. dokud nedorazí menstruace, je vždy naděje. mě to bohužel teď po ket nevyšlo, tak držím palce alespoň tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
4.7.17 07:14

@kakaramelka Myslím že záleží hlavně na výsledku hcg v krvi, víš jak to někdy bývá s testama :hug: neztrácejí nedějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.7.17 07:29

@karkarka @Bobčul děkuju snad sem ten případ co to v moči má za déle… Chjooo… Jinak nespinim ani nekrvacim jsem tam mě dost chytne podbřišek jak krev na ms a pak to přejde…uvidíme no :hug: děkuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.7.17 07:39
@kakaramelka píše:
@karkarka @Bobčul děkuju snad sem ten případ co to v moči má za déle… Chjooo… Jinak nespinim ani nekrvacim jsem tam mě dost chytne podbřišek jak krec na ms a pak to přejde…uvidíme no :hug: děkuju za podporu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.7.17 10:15

Ahoj holky @kakaramelka : neztrácejí naději, uvidíš v pátek po odběru krve :hug:
Také se bojím, ze v pátek budu mít hcg nižší než včera, ze bobisek ze me pomalu odchází. Každý den se mi opakuje stejný scénář, od dopoledne do odpoledne mam čistou krev a bolesti jako na ms. Pak to přejde na hnědé spineni az skoro nic nespinim ani bolesti nemám až do rána. Tohle jsem nikdy nezažila. Takže u me je to stále 50:50, buď a nebo. Dnes jsem ani netestila, budu obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.7.17 10:47

@Martinka1988 to bude dobře. Uvidíš musíme věřit že je jim dobře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.7.17 11:47

@kakaramelka tak se opatrujme :hug: Já vařím oběd a mezitím si chodím lehat a odpocivam. Kupodivu 2,5 synek me nechá. A hraje si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.7.17 11:48

A co ostatní holky, je tu ještě někdo kdo je po transferu a čeká na // nebo je už má? Nebo jsme s @kakaramelka už jediný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.7.17 12:25

@Martinka1988 tak to je hodný…v tomto věku si už asi docela vystačí sami vid??? S hračkama… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.7.17 13:32

@kakaramelka no furt kolem me lítá, nebo občas zaknoura, ze mu něco nejde, ale jinak je už docela samostatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.7.17 15:54

Ahoj kočky začala sem lehce špinit na toaleťák růžové… Tak jsem zvědavá co z toho bude. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
4.7.17 16:52

@kakaramelka tak špinění ještě nic neznamená. ale jak se rozjede krev, tak to nejspíš bohužel nedopadlo.tak uvidíš jak to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.7.17 17:04

@kakaramelka přesně jak píše @karkarka ještě to nic neznamená. Držím palecky. Já stále bolesti v podbrisku a spinim krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
6.7.17 10:10

@Martinka1988 ahoj tak jak je?? Jak se cítíš?? Já dobře už. Dávno jsem přestala špinit ale test jen slaboucky dusík a to už by měl být poradny tak jsem to včera obrecela, zítra mi to ještě potvrdí krvi… A finito… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.7.17 10:33

@kakaramelka :ahoj, já včera začala víc krvacet a tehu test stále krásné pozitivní, tak jsem volala do caru a jelikož to tam mam 1,5 hodky cesty tak me poslala na gynekologickou pohotovost, tak jsem tam odfrcela, tam mi vzala zas krev na hcg a vyšetřila me, na utz samozřejmě ještě nic vidět nebylo a mimodelozni také ještě nemohla vyloučit, ale ze kdyby bylo tak bych měla velké bolesti. Pak jsem si volala na výsledky hcg a ty byly kolem 400, neřekla přesné číslo jen ze to stoupla o jednou tolik od pondělka kdy jsme měla 199, takže hladina je to prý pěkná. Při potížích mám hned prijet a jinak holt čekat. Ale zítra si dojdu zase na krev. Dnes už tolik je krvacim jako včera. Tak uvidíme. Tak Ti budu držet palecky ať hcg stoupá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.