Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakaramelka dej sem fotku testíku. uvidíš v pátek. dokud nedorazí menstruace, je vždy naděje. mě to bohužel teď po ket nevyšlo, tak držím palce alespoň tobě.
@kakaramelka Myslím že záleží hlavně na výsledku hcg v krvi, víš jak to někdy bývá s testama
neztrácejí nedějí ![]()
@karkarka @Bobčul děkuju snad sem ten případ co to v moči má za déle… Chjooo… Jinak nespinim ani nekrvacim jsem tam mě dost chytne podbřišek jak krev na ms a pak to přejde…uvidíme no
děkuju za podporu
@kakaramelka píše:
@karkarka @Bobčul děkuju snad sem ten případ co to v moči má za déle… Chjooo… Jinak nespinim ani nekrvacim jsem tam mě dost chytne podbřišek jak krec na ms a pak to přejde…uvidíme noděkuju za podporu
Ahoj holky @kakaramelka : neztrácejí naději, uvidíš v pátek po odběru krve ![]()
Také se bojím, ze v pátek budu mít hcg nižší než včera, ze bobisek ze me pomalu odchází. Každý den se mi opakuje stejný scénář, od dopoledne do odpoledne mam čistou krev a bolesti jako na ms. Pak to přejde na hnědé spineni az skoro nic nespinim ani bolesti nemám až do rána. Tohle jsem nikdy nezažila. Takže u me je to stále 50:50, buď a nebo. Dnes jsem ani netestila, budu obden.
@Martinka1988 to bude dobře. Uvidíš musíme věřit že je jim dobře… ![]()
@kakaramelka tak se opatrujme
Já vařím oběd a mezitím si chodím lehat a odpocivam. Kupodivu 2,5 synek me nechá. A hraje si.
A co ostatní holky, je tu ještě někdo kdo je po transferu a čeká na // nebo je už má? Nebo jsme s @kakaramelka už jediný?
@Martinka1988 tak to je hodný…v tomto věku si už asi docela vystačí sami vid??? S hračkama… ![]()
@kakaramelka no furt kolem me lítá, nebo občas zaknoura, ze mu něco nejde, ale jinak je už docela samostatný.
Ahoj kočky začala sem lehce špinit na toaleťák růžové… Tak jsem zvědavá co z toho bude. ![]()
@kakaramelka tak špinění ještě nic neznamená. ale jak se rozjede krev, tak to nejspíš bohužel nedopadlo.tak uvidíš jak to bude pokračovat.
@kakaramelka přesně jak píše @karkarka ještě to nic neznamená. Držím palecky. Já stále bolesti v podbrisku a spinim krev.
@Martinka1988 ahoj tak jak je?? Jak se cítíš?? Já dobře už. Dávno jsem přestala špinit ale test jen slaboucky dusík a to už by měl být poradny tak jsem to včera obrecela, zítra mi to ještě potvrdí krvi… A finito… ![]()
@kakaramelka :ahoj, já včera začala víc krvacet a tehu test stále krásné pozitivní, tak jsem volala do caru a jelikož to tam mam 1,5 hodky cesty tak me poslala na gynekologickou pohotovost, tak jsem tam odfrcela, tam mi vzala zas krev na hcg a vyšetřila me, na utz samozřejmě ještě nic vidět nebylo a mimodelozni také ještě nemohla vyloučit, ale ze kdyby bylo tak bych měla velké bolesti. Pak jsem si volala na výsledky hcg a ty byly kolem 400, neřekla přesné číslo jen ze to stoupla o jednou tolik od pondělka kdy jsme měla 199, takže hladina je to prý pěkná. Při potížích mám hned prijet a jinak holt čekat. Ale zítra si dojdu zase na krev. Dnes už tolik je krvacim jako včera. Tak uvidíme. Tak Ti budu držet palecky ať hcg stoupá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.