Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobčul no to si piš zítra zas udelam test, začínam zas být přesvědčená že to vyšlo… ![]()
@kakaramelka No paráda
tak to se budu těšit na zítřejší pozitivní zprávičky..Držím pesti ![]()
@Bobčul tak jak si na tom pořád dobrý… Nerozjizdi se to?? Moc na tebe myslím.. a držím palečky… ![]()
@kakaramelka Pomalinku začínám špinit, je to nejspíš v háji
Kdyztak máme ale 2 mrazacky kdyby náhodou..Jen mám strach jestli se nerozpadnou po rozmrazení..No uvidíme..Jn slabý dusík tam je
Tak snad bude sílit ![]()
@Bobčul nebpj kdyby to teď nevyšlo tak mrazacci vydrží… Uvidíš… Moc na tebe myslím a držím palecky nadále ![]()
@kakaramelka Jo vidím ho. Si dnes 6.den, takže to nemůže být dálnice. Každým dnem Ti to bude sílit, uvidis
Holky já stále jen spineni. Zítra zas zkusím test. Nemůže mi to brzdit ten ultrous?
@Martinka1988 může ale zkus ještě test a i bych si zašla na krev být tebou ať máš klid
@Martinka1988 děkuju já doufám, snad to už není ovitrelle jsem 13dpo a jinak 6dpo et
@kakaramelka no začíná víkend, takže na krev kam? Zítra to bude 9.den
@kakaramelka Jo když se nerozkrvacim a na testu bude stále nějaká čárka tak si tam v pondělí urco zajedu.
Jinak tady ukázka mých testů, ten z dneska nahoře po uschnuti. Nechápu. Zítra se zkáže co a jak.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.