Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martinka1988 -Ahoj Marti v klidu buď drzim palce ať Ti to vyjde
.Kdy jdeš na krev?
@martina1977 na žádnou krev jít nemám. Do caru se mám dostavit až měsíc od transferu pokud budou teda //, ale minule když jsem měla ten samy problém, dvě čárky, ale spineni a krvácení, tak mi řekla, ze krev nejdříve 10.den , říkala st buď přijedu nebo si dojdu kde to mám blíž. Tak my můj gyndar vypsal zadanku. 9.den po ET bylo hcg 11,5 a v té době má být už kolem 50, takže to bylo to biochemické, embryjko se chytlo a pak odešlo. Pokud budu stále jen špinit a čárka bude sílit, tak si asi zas dojedu na krev, ale teď to vychází na víkend, takže mám smulu
Ale jinak moc díky holky za podporu. Uvidíme co přinese dalších 24 hodin.
@Martinka1988 -Aha tak my chodíme na krev vzdy za 14 dni od transferu ať se děje cokoliv. a kam chodíš do caru? já fn olomouc..
@Martinka1988 já do gynemu a vezmou mi krev už 9dpo transferu… ![]()
@kakaramelka no kdybych si tam zavolala a řekla co mám za problém, tak mi asi reknou ať si prijedu na krev 9. nebo 10.den. Teď trochu začínám špinit už krev, takže je to fakt to co minuly ET. Chjo ![]()
@Martinka1988 musí to přeci nějak ale řešit ne?? Aby to nebylo pořád takhle..
@kakaramelka píše:
@Martinka1988 Ježíš já doufám, že ti to vyjde naději máš co třeba zvýšit dávku utrose? U tebe nemohlo by to jít?
Zvýšit ultrogestan? Od nich jsem měla předepsáno 1-1-2 a teď beru 2-2-2, víc už asi brát nejde ne?
@Martinka1988 -No vidím, že každý car to má jinak já jsem měla 4 utrogestany ráno a večer..zeptej se na to všechno Marti ![]()
@martina1977 takže beres ultrouse 4-0-4? A polykáš nebo zavadis? Jo urco to doktorce řeknu. Pokud tohle teda nevyjde, tak máme z tohoto cyklu jedno zamrazene embryjko, tak snad se v pořádku rozmrazi a bude moci proběhnout transfer.
@Martinka1988 -Marti přesně tak 4-0-4 a zavádim..ještě bud v klidu třeba to vyjde ted
.
@Martinka1988 Marti neboj se brát víc utrogestsnu já ho zavadela 4rano a 4večer. Dr mi doporučil ráno po zavedení ještě tak na 20 min lehnout a když jsem nemohla se na táhnout tak jsem mohla ještě 1 den prez den polknout. Tak se neboj. Holky držím palecky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.