Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakaramelka : já beru ultrouse 1-1-2. A určitě vem i při transferu ˇ, proste pořad bez omezení.
@Mao1 : a kdy jdeš na transfer? Já mám zítra cely den hlídání jedna babička a v pátek zas druhá babička, také budu odpočívat, relaxovat. I se na to docela těším ![]()
@Martinka1988 děkuju tak snad ti to vyjde. Budu držet palečky já se snad taky dockam 5ti denního a už máš nejake děti??
@Martinka1988 tak ja prvni cekam na ms at se muzu objednat na 10.den cyklu, to bude nekdy koncem cervence.To vy holky uz budete tehule ![]()
Tak všechny se nám vyvíjí na jedničku prý… Tak mě zas zítra budou informovat a na sobotu domluvíme transfery
@kakaramelka ja taky nechala a jeste ze tak. jinak bych byla asi docela v pr..Takhle se jeste muzu tesit a verit ![]()
Ahoj holky, tak já už doma odpocivam a hladim bříško, mám tam dva bobky, tak teď už jen cekat a doufat.
@Martinka1988 juuu koukám že jsme stejně staré ale já nemám ještě ani jedno dítko… A toto je naše první ivf jinak máme dvakrát IUI zasebou neuspesne
@kakaramelka no bude mi letos 29, Tobě už je nebo také bude? Já už toho mám v tomhle za sebou vlastně už vše. Od IUI Ety a KETy. Doufám, ze tohle je me poslední.
Teď jsme prospala 3 hodiny, jsme zvědavá co budu dělat v noci ![]()
@Martinka1988 no spat
pekne odpocivej at se dobre zavrtavaji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.