Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Haninka17 drž se, Hani
Teď si to chce hezky pobrečet a říct si, že příště se to povede! Já bulela dva dny a pak se něco zlomilo a prostě jsem se vnitřně sama přesvědčila, že to příště vyjde.
@Martinka1988 Půjde to jedna báseň, jiná možnost ani není
Jak dopadla kontrola, kdy bude odběr?
My byli dnes s manželem na krevních testech a dostala jsem Menopur, který si začnu píchat podle výsledků…
Je nekdo kdo byl v Polance nad Odrou 12.6.17 na pohovoru a bude se snažit o mimi a podělí se semnou o ty dny…??
![]()
@Monea : tak kontrola v pořádku a v sobotu me čeká odběr. Dnes poslední injekce ovitrele.
@Monea : takže začínás také stimulovat? Nebo co je ten menopur?
@Martinka1988 Tak to je bezva, ze ti to vyslo na vikend a budes moct odpocivat
Jak dlouho nechate embrya kultivovat? Cetla jsem, ze si spousta zen bere neschopenku. Jak to mas ty? Me by to asi ani nenapadlo, v praci to nikdo nevi, krome kolegynky-kamaradky.
Vcera vecer jsem zacala stimulovat, takze doufam, ze na odber pujdu do 14 dni ![]()
Ahoj holky nestiham docitat, v pondeli jsem nastoupila zpatky do prace a je to srumec.ale sleduju vas a drzim pesti
@Haninka17 : při UTZ říkal doktor na každé straně kolem 8ks, ale velikost 17-12mm, tak je to aspoň ve zprávě ![]()
@Monea :,co se tyče embryí tak to asi rozhodujou v laboratoři, kdy bude transfer ne? Nikdy se me neptali kolika denní chci embryjko zavést. Záleží asi jak se budou vyvíjet. Já jsem na mateřské, takže žádná neschopenka, ale babičky. Tak také budu držet palečky
@Martinka1988 Klasicky se zavadi 3 denni embrya a lze si zaplatit prodlouzenou kultivaci 5-6 dni. Tak je to alespon ve vetsine klinik
Kam chodis do CARu?
@Monea : aha, tak uvidíme co mi doporuči. Před odběrem se skládá záloha a z té buď něco zbyde nebo to vše padne, takže ta kultivace muže být, mám to myslím od doktorky zaskrtle v papírech.
Jinak mám za sebou odběr, mám 16 vajíček, spermie Ok, v pondělí si budu volat kolik je embryjek a jak se vyvíjí. Všech 16 jsem si nechala oplodnit metodou ISCI, když už je to 4.cyklus IVF. Také ještě přemýšlím o zavedení dvou embryjek.
@Martinka1988 To je krasna zprava, gratuluju!
Prubezne nas informuj, jak se situace vyviji
Chtela bys dvojcatka nebo si je chces nechat zavest kvuli vetsi sanci? Na nasi klinice zavadi vzdy pouze jen jedno embryjko.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.