Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolinka81 přesně tak, proč by si nemohla. Vítej. A v jaké si teda fázi? Já dnes druhy den pichani.
Holky, tak jsem po kontrolním ultrazvuku. Odběr folíků mám v sobotu ráno, jupíííí ![]()
@Mao1 ne jen ten ovitrel na uvolnění tvého vajíčka v těle. Tak to delali teda vždy me. Každý to má možná jinak, záleží jakou mas diagnózu.
@Haninka17 tak paráda. Budu držet palečky st jsou vajicka co nejkvalitnější
@Martinka1988 ja jenom tu, ze nemam ty vejcovody jinak je vsechno v pohode. @Haninka17 super jak rika Marta, taky budu drzet vsechno co mam at jsou vajicka krasne.
Holky ja bych sla hned znova, ale co se da delat musim vydrzet
Uvidim, ktereho dostanu ms v cervenci jstli nejak ke konci tak se asi objednam uz v cervenci ![]()
@Martinka1988 Jednu minimalku s clostikem v kvetnu - nechytlo se embryo. Takze ted znovu a s jiným lekem, tentokrat byla femara.
@Martinka1988 @Haninka17 @Kolinka81 držím moc palce při OPU i KET! Určitě se zadaří! ![]()
@Mao1 v červenci to klapne určitě, věřím tomu! A jsi ještě doma nebo už chodíš do práce? Musím říct, že mě práce docela pomáhá, pak nemám tolik času přemýšlet…
Já budu muset nakonec jít až v srpnu. Dneska jsme byli na konzultaci v Pronatalu a prý musím mít alespoň dva cykly pauzu, aby se tělo zregenerovalo, když nemáme mrazáčky. Ale říkala paní doktorka, že mi pak zkusí ještě trochu upravit léky a že uvidíme. Nejhorší je, že u nás je hlavní problém ve spermiích a s tím toho moc nesvedou
Takže si asi na červenec naplánujeme nějakou odpočinkovo-aktivní dovolenku, aby nám to lépe uteklo…
Holky ja uz tady v tom mam takovy binec, ze nevim kdo se chysta, kdo uz stimuluje…
ale kazdopadne vam drzim pesti At se vsechno ppdari. @Mavu ja to taky vidim na ten prelom cervence a srpna, jinak od pondeli jdu do prace, tak to zacne utikat zase.Mas pravdu aspon si telo spocne a pak uz to pujde sup sup
Holky a tu toho ket se ty embrya rozmrazujou v den transferu?
@Mao1 myslíš komplet ten první cyklus? Nakonec asi na necelých 16 tisíc. Čekali jsme původně víc, ale jak nebylo co mrazit, tak to bylo míň. Měli jsme v tom i to embryoglue.
Teď nám pro příště nabízela Primo vision. Nemáte s tím některá zkušenost?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.