IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
8.6.17 12:41

@Kolinka81 přesně tak, proč by si nemohla. Vítej. A v jaké si teda fázi? Já dnes druhy den pichani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2018
8.6.17 12:45

Holky, tak jsem po kontrolním ultrazvuku. Odběr folíků mám v sobotu ráno, jupíííí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.6.17 12:49

@Mao1 ne jen ten ovitrel na uvolnění tvého vajíčka v těle. Tak to delali teda vždy me. Každý to má možná jinak, záleží jakou mas diagnózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.6.17 12:50

@Haninka17 tak paráda. Budu držet palečky st jsou vajicka co nejkvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2018
8.6.17 12:54

@Martinka1988 Děkuji, snad to tentokrát klapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 12:56

@Martinka1988 ja jenom tu, ze nemam ty vejcovody jinak je vsechno v pohode. @Haninka17 super jak rika Marta, taky budu drzet vsechno co mam at jsou vajicka krasne.
Holky ja bych sla hned znova, ale co se da delat musim vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 12:58

Uvidim, ktereho dostanu ms v cervenci jstli nejak ke konci tak se asi objednam uz v cervenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.6.17 21:50

@Haninka17 a co mas už za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.6.17 21:50

Já si jdu píchnout dvě injekce a jde se spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2018
8.6.17 21:58

@Martinka1988 Jednu minimalku s clostikem v kvetnu - nechytlo se embryo. Takze ted znovu a s jiným lekem, tentokrat byla femara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.6.17 22:26

@Martinka1988 @Haninka17 @Kolinka81 držím moc palce při OPU i KET! Určitě se zadaří! :-)
@Mao1 v červenci to klapne určitě, věřím tomu! A jsi ještě doma nebo už chodíš do práce? Musím říct, že mě práce docela pomáhá, pak nemám tolik času přemýšlet…
Já budu muset nakonec jít až v srpnu. Dneska jsme byli na konzultaci v Pronatalu a prý musím mít alespoň dva cykly pauzu, aby se tělo zregenerovalo, když nemáme mrazáčky. Ale říkala paní doktorka, že mi pak zkusí ještě trochu upravit léky a že uvidíme. Nejhorší je, že u nás je hlavní problém ve spermiích a s tím toho moc nesvedou :-( Takže si asi na červenec naplánujeme nějakou odpočinkovo-aktivní dovolenku, aby nám to lépe uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.6.17 07:45

Holky ja uz tady v tom mam takovy binec, ze nevim kdo se chysta, kdo uz stimuluje… :mrgreen: ale kazdopadne vam drzim pesti At se vsechno ppdari. @Mavu ja to taky vidim na ten prelom cervence a srpna, jinak od pondeli jdu do prace, tak to zacne utikat zase.Mas pravdu aspon si telo spocne a pak uz to pujde sup sup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.6.17 07:45

@Mavu na kolik vas to vyslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.6.17 07:47

Holky a tu toho ket se ty embrya rozmrazujou v den transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.6.17 07:52

@Mao1 myslíš komplet ten první cyklus? Nakonec asi na necelých 16 tisíc. Čekali jsme původně víc, ale jak nebylo co mrazit, tak to bylo míň. Měli jsme v tom i to embryoglue.
Teď nám pro příště nabízela Primo vision. Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.