Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 tak uvidíme, já jsem si právě řikala, že na hnízdění je 10. den pozdě, ale zase tolik tomu nerozumím. Četla jsem, že spoustě holek v těhotenství přestane káva chutnat, tak třeba ![]()
@Haninka17 taky drzim palce, aby byla pěkná úrodička ![]()
@Mavu to mi kava chutna, ja asi zkusim testnout v pondeli to uz by bylo neco videt. mozna ze se to prave ted poradne zahnizdilo, ja ti to tak preju at to neni ms
@Mao1 jsi zlato, moc děkuji!
ale na testu dnes zase bílo, tak už moc nedoufám. Ato jsem se zařekla, že testovat nebudu, jsem strašná. Ale koukala jsem do papírů a testovat bych měla až v pátek 9. 6. A co ty? Testla jsi se nakonec?
@Mavu ahoj jo testla a taky uplne bilo, bricho boli jak na ms dost, takze uz taky nedoufam.
Ja testy snehobile a menstruace porad nikde. a to byl transfer 18.5. se modlim at to brzy dostanu. jeste tam mam dve embryjka tak bych sla hned na dalsi transfer.
@Mao1 ty jsi ale jen 7. den po et, že? To určitě ještě není nic ztraceno! ![]()
@karkarka a na ket se může hned další měsíc? Nám mrazáčci nezbyly
vajec sice bylo dost, ale u nás je problém ve spermiích (nejsou moc kvalitní a ještě jich je málo, mamáme je mražené) tak jsme měli jen jedno a to se asi nejspíš tedy nechytlo
tak se děsím, aby mi neřekli, že teď budu muset čekat třeba dva nebo tři cykly ![]()
@Mavu na ket můžeš klidně každý měsíc když je co zavádět. já měla 28 vajíček a po pgs zbyla jen tři embrya. z toho se to první teď nechytlo a menstruace ne a ne dorazit.asi mi ji rozhodil utrogestan ![]()
@karkarka a na gynde jsi nebyla na vyvolavacku? To ja si budu muset prvni nasetrit at muzu na ket, tak bach to nechala na zari, nebo rijen. A ta teda cekas na ms a pak jdes hned na ket? @Mavu no jestli se ppcita zen prvni den tak ted jsem 7. Po et. dneska me tak tlacil delozni cipek, ze jsem nemohla ani sedet fuj. A jak jsi ty na tom? jeste spinis?
@Mao1 chtela bych jit hned v dalsim cyklu.uz nejsem nejmladsi.
vyvolavacce sem se chtela vyhnout, ale zitra asi zajdu na gyndu.jak dlouho jsi po et? kolikadenni embryjko?
@Mao1 jj špiním
Už bych spíš ale i řekla, že se mi rozjíždí. menses, tak nějak to cítím. Zítra jdu k obvoďákovi na krev, tak se ho rovnou zeptám, jestli by mě nenabral I pro těhu test, abych mohla vysadit případně utrouš a zbytečně se nedopovala. No a v červenci půjdeme od znova, holt si letos odpustíme dovolenou. A jakpak se cítíš ty? Moc moc držím palce, bylo by super, kdyby se zadařilo alespoň tobě!
@karkarka byla jsem min. pondeli a mela jsem 5tidenni blatocystu a asistovany hatching. zkousela msem test a nic a uz to prdim uz mam jenom ovulacni testy, tak vydrzim do stredy. @Mavu citim se na prd, bricho boli cim dal vic a prsa uz prestavaji bolet, clovek porad doufa a nejde to se pripravit na to zklamani
@Mao1 : ještě není nic ztraceno, dnes si týden od transferu. Ještě počkej, ideál je od 10.dne transferu a je jedno zda mas 5denni nebo 3denni. Na to to vliv nemá. Záleží jak dlouho mas embryjko v těle ˇ, ne jak staré Ti tam dávají. HCG roste až po uhnizdeni. Takže ještě u Tebe není pravdu nic ztraceno. Drz se. Ve středu jedes na kontrolu?
@Mavu : mrzí mě ze testik je negativní a ms už na cestě. Drz se. Znám to zklamání už tolikrát. ![]()
No já od včerejšího večera začala špinit, takže počítám, ze se mi dnes rozjede ms, tak budu volat do caru, kdy si mohu prijet pro léky na stimulaci. A počítám úterý nebo středa začnu stimulovat.
@Martinka1988 ahojky, no ve stredu na 7.hodin mam kontrolu. A co ty uz dosla ms, uz stimulujes?
Co ctu vsichni meli duchy na testech a ja nic, asi moc ctu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď