Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 tak uvidíme, já jsem si právě řikala, že na hnízdění je 10. den pozdě, ale zase tolik tomu nerozumím. Četla jsem, že spoustě holek v těhotenství přestane káva chutnat, tak třeba ![]()
@Haninka17 taky drzim palce, aby byla pěkná úrodička ![]()
@Mavu to mi kava chutna, ja asi zkusim testnout v pondeli to uz by bylo neco videt. mozna ze se to prave ted poradne zahnizdilo, ja ti to tak preju at to neni ms
@Mao1 jsi zlato, moc děkuji!
ale na testu dnes zase bílo, tak už moc nedoufám. Ato jsem se zařekla, že testovat nebudu, jsem strašná. Ale koukala jsem do papírů a testovat bych měla až v pátek 9. 6. A co ty? Testla jsi se nakonec?
@Mavu ahoj jo testla a taky uplne bilo, bricho boli jak na ms dost, takze uz taky nedoufam.
Ja testy snehobile a menstruace porad nikde. a to byl transfer 18.5. se modlim at to brzy dostanu. jeste tam mam dve embryjka tak bych sla hned na dalsi transfer.
@Mao1 ty jsi ale jen 7. den po et, že? To určitě ještě není nic ztraceno! ![]()
@karkarka a na ket se může hned další měsíc? Nám mrazáčci nezbyly
vajec sice bylo dost, ale u nás je problém ve spermiích (nejsou moc kvalitní a ještě jich je málo, mamáme je mražené) tak jsme měli jen jedno a to se asi nejspíš tedy nechytlo
tak se děsím, aby mi neřekli, že teď budu muset čekat třeba dva nebo tři cykly ![]()
@Mavu na ket můžeš klidně každý měsíc když je co zavádět. já měla 28 vajíček a po pgs zbyla jen tři embrya. z toho se to první teď nechytlo a menstruace ne a ne dorazit.asi mi ji rozhodil utrogestan ![]()
@karkarka a na gynde jsi nebyla na vyvolavacku? To ja si budu muset prvni nasetrit at muzu na ket, tak bach to nechala na zari, nebo rijen. A ta teda cekas na ms a pak jdes hned na ket? @Mavu no jestli se ppcita zen prvni den tak ted jsem 7. Po et. dneska me tak tlacil delozni cipek, ze jsem nemohla ani sedet fuj. A jak jsi ty na tom? jeste spinis?
@Mao1 chtela bych jit hned v dalsim cyklu.uz nejsem nejmladsi.
vyvolavacce sem se chtela vyhnout, ale zitra asi zajdu na gyndu.jak dlouho jsi po et? kolikadenni embryjko?
@Mao1 jj špiním
Už bych spíš ale i řekla, že se mi rozjíždí. menses, tak nějak to cítím. Zítra jdu k obvoďákovi na krev, tak se ho rovnou zeptám, jestli by mě nenabral I pro těhu test, abych mohla vysadit případně utrouš a zbytečně se nedopovala. No a v červenci půjdeme od znova, holt si letos odpustíme dovolenou. A jakpak se cítíš ty? Moc moc držím palce, bylo by super, kdyby se zadařilo alespoň tobě!
@karkarka byla jsem min. pondeli a mela jsem 5tidenni blatocystu a asistovany hatching. zkousela msem test a nic a uz to prdim uz mam jenom ovulacni testy, tak vydrzim do stredy. @Mavu citim se na prd, bricho boli cim dal vic a prsa uz prestavaji bolet, clovek porad doufa a nejde to se pripravit na to zklamani
@Mao1 : ještě není nic ztraceno, dnes si týden od transferu. Ještě počkej, ideál je od 10.dne transferu a je jedno zda mas 5denni nebo 3denni. Na to to vliv nemá. Záleží jak dlouho mas embryjko v těle ˇ, ne jak staré Ti tam dávají. HCG roste až po uhnizdeni. Takže ještě u Tebe není pravdu nic ztraceno. Drz se. Ve středu jedes na kontrolu?
@Mavu : mrzí mě ze testik je negativní a ms už na cestě. Drz se. Znám to zklamání už tolikrát. ![]()
No já od včerejšího večera začala špinit, takže počítám, ze se mi dnes rozjede ms, tak budu volat do caru, kdy si mohu prijet pro léky na stimulaci. A počítám úterý nebo středa začnu stimulovat.
@Martinka1988 ahojky, no ve stredu na 7.hodin mam kontrolu. A co ty uz dosla ms, uz stimulujes?
Co ctu vsichni meli duchy na testech a ja nic, asi moc ctu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.