IVF červen 2017

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
2.6.17 08:42

No, když si zavádím utrogestan, tak mám zvětšený celý spodek, že mi to ani nejde zavést úplně hluboko (což předtím bez problému šlo). Možná jsem to řekla špatně a není to úplně děloha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 08:42

Jinak já už si to nepamatuji, ale podle mě se děloha zvětšuje hned jak otěhotní s.Ja jsem taky na prášky od rána mě tak bolí břicho, že si myslím že ms přijde dřív než půjdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 08:44

Jo to mám taky ten pocit a ještě se mi zdá že ten spodek je takový tuhý, nebo jak bych to popsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 08:44

Toho já se bojím taky :-( Břicho mě teda sem tam pobolívá, ale je pravda, že když jsem byla stejný den jako ty, tak mě bolelo teda fest. A ty to kontrolu máš ale někdy teď, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 08:47

Tak přesně to mám právě taky - takový tuhý, jakoby opuchlý…ale je fakt, že když má přijít menses normálně, tak to nezkoumám. Teď jsem to zaregistrovala díky tomu utrogestanu. Takže vlastně nevím, z jakých důvodů to je jestli to není tím, že přichází ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 08:47

Já ji mám ve středu. To je hnus to čekání, musíme jim věřit, akorát že já nějak už přestávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 08:49

@Mavu to je určitě z důvodu těhotenství. Kdyz dávám tampón, ještě třeba den před mě, tak není tuhá, zdá se mi normální, jestli to třeba taky nedělají ty hormony, kterými jsme nadopovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 08:52

@Mao1 to je fakt, to mě nenapadlo, že když si dávám tampony, tak že to jde bez problémů. No tak uvidíme no - hormony v to roli mohou hrát určitě, mohlo by to být vlastně třeba i z toho utrogestanu. No tak uvidím v úterý - už se upřímně těším, až budu vědět, na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 09:07

A ty jdeš v úterý na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2018
2.6.17 09:08

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Tento měsíc mě čeká druhá minimálka, květnová nebyla úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 09:10

@Mao1 nejdu, v Pronatalu se na kontrolu nechodí. Mám v úterý prostě otestovat - když bude pozitivní, tak se mám objednat na UTZ na další týden. Pokud by bylo negativní, mám vysadit utrogestan a počkat až přijde MS a pak se objednat po MS na další plán. Já se jen trochu bojím toho, aby to bylo z moči poznat (mám moč hodně zředěnou, jak hodně piju). Někdo říká, že krev je prostě jistější. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 09:12

@Mavu piješ i přes noc? Tak se napijes než půjdeš spát a jak se vzbudíš udělej test.nebo si skoč na krev, někam do laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 09:13

@Haninka17 Ahoj Hani, jasně, že můžeš :-). Jen budu mít asi blbý dotaz - minimálka? Zatím se v těhle pojmech ještě moc neorientuji :-) Já znám jen pojmy IVF a UIU :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 09:15

@Mao1 právě, že piju hodně i přes noc a než jdu spát. Mám poslední dobou strašnou žízeň. Jsem si udělala nějak návyk - mi říkali, že se má při a po stimulaci hodně pít, že je t prevence proti hyperstimulačnímu syndromu. No a nějak mi to zůstalo. Takže vypiju cca 4-4,5 litru vody denně. Ale s tou krví je to dobrý nápad. Já jdu stejně v pondělí na krev k obvoďákovi kvůli štítné žláze, tak se zeptám, jestli mi nenabere trochu víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 09:19

@Mavu ja se chtela zeptat na to same. jinak ahoj Hani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.