IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
31.5.17 13:28

@Martinka1988 jejda ja jsem blbka, ja mam za to ze je dneska sobota :mrgreen: no me uz to bricho zase bolet prestalo, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 14:42

@Mavu Ahoj tak jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.6.17 15:36

@Mao1 No migréna mě pořád nechce přejít :zed: Tak snad už zítra bude líp. Ale trochu se bojím, většinou mívám migrénu právě před nástupem menses, jak se mění hormony…ale třeba je tahle z počasí (to u mě taky není nenormální). Jinak břicho mě trochu jako na menses bolí pořád, tak nevím no :nevim:
Jen jsem ještě přemýšlela - já teď opravdu hodně piju, třeba i 4-5 litrů denně. Ukázal by mi vlastně test něco? Rozhodla jsem se, že teď opravdu vydržím do úterý, ale tak jsem si říkala, jestli třeba nemám pít míň :-)
A jak je tobě? Všechno OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 17:03

@Mavu No ja myslim, ze by mozna uz neco ukazal, uz jsi 9 dni po et, treba uz by slo neco videt. Dneska jsem cetla ze ten otrivelle se drzi v tele max. deset dni, tak jsem to pocitala a ja uz jsem 11.tak jak budu testit tak uz by se nemel ukazat.ja jsem 4 den po et a nejradsi bych testilA uz ted, ale ja jsem magor asi. Ta migrena bude z pocasi, mi taky je tak divne, porad mam pocit knedliku v krku a bricho boli jak na ms, strili mi to do nohy a to mi dela vzdycky pred ms.ty jsi zkousela testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.6.17 17:15

@Mao1 no já jsem to zkoušela včera (7. den od ET), ale nic mi neukázal (ale nebyl úplně z ranní moči a já hodně piju, tak nevím, jestli je to tím nebo tím, že se to nepovedlo). Tak nevím, jestli se testovat a stresovat se nebo jestli mám počkat až do toho úterka, jak mi řekli v CARu. A kdy plánuješ testit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 17:35

@Mavu ja nevim, v sobotu 6.den po et myslis ze by mohlo byt neco videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 17:36

@Mavu a to asi by melo byt z ranni moci jak testujes tak brzo. prave ze mi nerikali o testovani vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.6.17 19:37

@Mao1 ja jsem testovala až tak ze třetí ranní moči, protože jsem byla líná si dojít pro test. Tak nevím, jestli to mohlo ovlivnit. Radši bych počkala aspoň na 8. den po ET. 6. by mohlo ještě hnízdit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 20:15

@Mavu ja cetla ze ty 5tidenni blatocysty hnizdi 1-3 dny tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 20:17

Na tu kontrolu jdu za 6 dni tak to bych mohla vydrzet i bez testu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.6.17 20:34

@Mao1 tak o to větší překvapení to třeba pak bude :) já už teda budu taky čekat do úterý a buď přijde velká radost nebo menses…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 20:35

@Mavu bojis se? ja jo.
A boli te i prsa? me uplne silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.6.17 20:39

@Mao1 právě, že se hodně bojím, že to neklapne. Obzvlášť po tom včerejším sněhobílu :,( prsa mě bolela celou dobu, ale včera to přestalo a místoasi toho nastoupila ta migréna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.17 08:38

Holky, když jste byly těhu, měyi jste zpočátku zvětšenou dělohu? Nebo to mám spíš přikládat tomu, že se dostaví menses? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
2.6.17 08:40

Jak to poznáš, že máš zvětšenou dělohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.