Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky urcite nam to vyjde vsem, co by to pak byla za spravedlnost na svete? cloveku, ktery by dal diteti prvni ppsledni to nejde, a tem spinam nekterym ktere o to ani nestoji to je hned a ne jednou.ale bsechny se dockame ja tomu verim ![]()
A me to neda pujdu koupit test a jeste zkusim. zkousela jsem ovulacni a prijde mi ze spis mam ovu nez ze jsem po et ![]()
@Mavu : jeden pokus ušetřis pouze pokud půjde vše podle jejich norem. A do studie berou s nějakým omezením, ne všechny pacientky, ale jaka mají kritéria, nevím přesně. Určitě bude hrát roly věk, zdravotní stav atd.
@Martinka1988 moc děkuji za info. No prostě se poptám a uvidíme. Když nás nevezmou do studie, stejně do toho půjdeme znovu. Jinou možnost nemáme. A co ty, Marti? Jak pokračuje stimulace?
@Mavu me rikali vek do 36a bmi index musis mit nad 18.jinak nic ja treba nemam vejcovody a vzali me
Tak o BMI nic nevím. Ani nevím jaký BMI mám. Já akorát čekám v čekárně, udělají mi utz a vydají léky. No a od zítra začnu stimulaci.
@Martinka1988 tak jak si byla úplně poprvé tak si tě vážili a měřili ne? ty už budeš mít všechno udělané ty testy
Tak holky do té studie nejdu, protože teď 8.6. máji být naposledy provedeny transfery. Takže pojedu normální 4.IVF, je mi to docela líto, ale musím věřit, ze se teď zařadí a už mě další ety a kety nebudou zajímat. Ach Jo ![]()
@Martinka1988 jde tak to je mi líto. A tak budeš stimulovat už teď? Zadari se jednou se to musí zlomit
@Mao1 Jj budu, mě na těch penězích tak ne záleželo jako na tom, ze by se ten cyklus v té studii nepočítal. O to větší to budou nervy, aby to dopadlo. Když už je to me poslední IVF hrazené pojišťovnou. Pak to jsou mnohem mnohem větší částky. No tak od zítra jdu do toho.
@Martinka1988 tak ja moc moc moc budu drzet pesti at to vsechno klapne.
@Mao1 : díky moc
A jak si na tom ty? Zítra v kolik kontrola? Jak se citis?
@Martinka1988 no me pprad poboliva bricho na testu prd. zitra mam kontrolu na sedm a bojim bojim
@Martinka1988 tak to. mě mrzí, že nevyšla ta studie, Marti
ale tím spís to prostě musí vyjít! ![]()
@michelle21 urcite by ti rekli, to bude tak, ze uz nepribiraji a ty co stimuluji to dodelaji. takze neboj
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.