IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
6.6.17 07:09

Holky urcite nam to vyjde vsem, co by to pak byla za spravedlnost na svete? cloveku, ktery by dal diteti prvni ppsledni to nejde, a tem spinam nekterym ktere o to ani nestoji to je hned a ne jednou.ale bsechny se dockame ja tomu verim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 07:10

A me to neda pujdu koupit test a jeste zkusim. zkousela jsem ovulacni a prijde mi ze spis mam ovu nez ze jsem po et :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.6.17 07:48

@Mavu : jeden pokus ušetřis pouze pokud půjde vše podle jejich norem. A do studie berou s nějakým omezením, ne všechny pacientky, ale jaka mají kritéria, nevím přesně. Určitě bude hrát roly věk, zdravotní stav atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.6.17 08:23

@Martinka1988 moc děkuji za info. No prostě se poptám a uvidíme. Když nás nevezmou do studie, stejně do toho půjdeme znovu. Jinou možnost nemáme. A co ty, Marti? Jak pokračuje stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 08:41

@Mavu me rikali vek do 36a bmi index musis mit nad 18.jinak nic ja treba nemam vejcovody a vzali me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.6.17 11:09

Tak o BMI nic nevím. Ani nevím jaký BMI mám. Já akorát čekám v čekárně, udělají mi utz a vydají léky. No a od zítra začnu stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 11:41

@Martinka1988 tak jak si byla úplně poprvé tak si tě vážili a měřili ne? ty už budeš mít všechno udělané ty testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.6.17 12:08

Tak holky do té studie nejdu, protože teď 8.6. máji být naposledy provedeny transfery. Takže pojedu normální 4.IVF, je mi to docela líto, ale musím věřit, ze se teď zařadí a už mě další ety a kety nebudou zajímat. Ach Jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 12:11

@Martinka1988 jde tak to je mi líto. A tak budeš stimulovat už teď? Zadari se jednou se to musí zlomit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.6.17 14:41

@Mao1 Jj budu, mě na těch penězích tak ne záleželo jako na tom, ze by se ten cyklus v té studii nepočítal. O to větší to budou nervy, aby to dopadlo. Když už je to me poslední IVF hrazené pojišťovnou. Pak to jsou mnohem mnohem větší částky. No tak od zítra jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 15:02

@Martinka1988 tak ja moc moc moc budu drzet pesti at to vsechno klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.6.17 16:15

@Mao1 : díky moc :hug: A jak si na tom ty? Zítra v kolik kontrola? Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 16:41

@Martinka1988 no me pprad poboliva bricho na testu prd. zitra mam kontrolu na sedm a bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.6.17 19:10

@Martinka1988 tak to. mě mrzí, že nevyšla ta studie, Marti :( ale tím spís to prostě musí vyjít! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.6.17 20:19

@michelle21 urcite by ti rekli, to bude tak, ze uz nepribiraji a ty co stimuluji to dodelaji. takze neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.