Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@michelle21 : a kdy jdeš na odběr? Asi když už stimulujes a mas podepsaný papír tak si v pohodě?
Ahoj holky takze je to negativni.tak si taky doma pobrecim. pujdu do prace a zkusim v srpnu, nebo zari to ket. nejradsi bych sla na to hned, ale musim nasetrit.
@Mao1 Nesmutni.me to ted taky nevyslo. vyjde to urcite priste.
@Mao1 to mě moc mrzí
já jsem dnes dostala menses, takže u mě stejně
pobrečela jsem si, zanadávala a holt musíme jet dál a snad se miminka dočkáme, aspoň jednoho ![]()
Tak si kup něco hezkého, jenom pro sebe! Já si objednala šaty, abych si zlepšila náladu…
Holky ja tomu taky verim, ze to vyjde priste mam si zavolat v srpnu a objednat se na desaty den cyklu.tak si uziju prazdniny budu mit narozky tak si je uziju a to utece.me drzi nad vodou ze mam ty mrazene, tak doufam, ze se rozmrazi pekne a soupnu tam obe dve. musime bojovat.
@Mavu @Mao1 @karkarka : holky moc me to mrzí, vím jaké to je zklamání. Držte se a věřte, ze se určitě zadari příště, musí. Já dnes večer první injekci a od zítra už dvě. A za týden kontrola.
Kolik Vám holky vlastně je? Ani nevím jak jste staří. Me je 28.
@karkarka a kdy Ty pujdes na další ET nebo mas mrazacky, takže KET?
@Mao1 : uzij si leto, naber síly, prijdes na jiné myšlenky a pak hurá pro mrazacky ![]()
Holky, to me mrzi
Priste se urcite podari… Ja mam zitra kontrolu foliku, snad tam neco narostlo.
@Martinka1988 jeste mám dva mrazáčky po pgs. takže ještě mám možnost dvou ketů. je mi uz 38.
@Mao1 jestli jsi mela petidenni embryo tak z krve by to bylo 9dni po et uz jiste. bohuzel.
Mě je 29, ale dítě ještě nemáme ani jedno ![]()
No už jsem se objednala na zítra do Pronatalu (zrovna j, tak uvidíme, ci nám řeknou. Ráda bych šla už v červenci na další, ale uvidíme, prý musí být mezi ivf pauza a nevím, jestli ne delší…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď