Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dneska se tak nudim a toje teprve deset hodin. Chlap ma akci z prace, sel na nohejbal a příjde až někdy v noci, zas tam budou chlastat prasátka. A pěkně jim leje tak dobře jim tak ![]()
Já dnes už čtvrté pichani, docela to utíká. Cele dopo jsem vařila, pekla, pak chvíli venku trhala plevel a teď se malý divá na pohádku a půjdeme si oba schrupnout ![]()
@Mao1 odběr me čeká cca za týden. Ve středu mám kontrolu a tam mi řeknou kdy odběr bude.
@Mao1 v Pronatalu to Primo vision mají myslím za 3000. Trochu to zvažujeme, ale uvidíme. Asi se spontáně rozhodneme v tom srpnu.
Jinak doufám, že jste si užili víkend, holky! Když bylo tak krásně ![]()
Holky, tak ja bych mela mit zitra ET meho jedineho embrya. Snad to do zitra zvladne a potom i dal…
@Haninka17 : tak budu moc držet palečky. První den odpočívej a nech se obskakovat. A pak nedělej nic co by sis později mohla vyčítat. Myslím na Tebe ![]()
@Martinka1988 Děkuji a držím pěsti, ať to máš co nejdříve:-)
@Haninka17 také moc držím palce! Kamarádka mi včera říkala, že na uhnízďování je dobré jíst čerstvý ananas pár dní po ET. Tak třeba by to stálo za zkoušku ![]()
Tak se ET nekoná, embryo má jen 4 buňky. Jedu na 11 hodin za doktorem se domluvit co dál.
Ahoj holky, muzu se pridat?
V cervnu nas ceka prvni IVF, dnes jsem 1 dc, jedu dlouhy protokol. Jak se vam dari? Zvladate to? ![]()
@Haninka17 : Ježíš to me mrzí. Jak dopadla konzultace? Kolik ti vzali vajíček? A ani jedno nebylo Ok? Drz se ![]()
@Monea ahoj, vítej. Já mám už týden za sebou od 1.d. c., zítra kontrola a datum odberu. Zatím se cítím jako by nic. Tak uvd
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.