Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dneska se tak nudim a toje teprve deset hodin. Chlap ma akci z prace, sel na nohejbal a příjde až někdy v noci, zas tam budou chlastat prasátka. A pěkně jim leje tak dobře jim tak ![]()
Já dnes už čtvrté pichani, docela to utíká. Cele dopo jsem vařila, pekla, pak chvíli venku trhala plevel a teď se malý divá na pohádku a půjdeme si oba schrupnout ![]()
@Mao1 odběr me čeká cca za týden. Ve středu mám kontrolu a tam mi řeknou kdy odběr bude.
@Mao1 v Pronatalu to Primo vision mají myslím za 3000. Trochu to zvažujeme, ale uvidíme. Asi se spontáně rozhodneme v tom srpnu.
Jinak doufám, že jste si užili víkend, holky! Když bylo tak krásně ![]()
Holky, tak ja bych mela mit zitra ET meho jedineho embrya. Snad to do zitra zvladne a potom i dal…
@Haninka17 : tak budu moc držet palečky. První den odpočívej a nech se obskakovat. A pak nedělej nic co by sis později mohla vyčítat. Myslím na Tebe ![]()
@Martinka1988 Děkuji a držím pěsti, ať to máš co nejdříve:-)
@Haninka17 také moc držím palce! Kamarádka mi včera říkala, že na uhnízďování je dobré jíst čerstvý ananas pár dní po ET. Tak třeba by to stálo za zkoušku ![]()
Tak se ET nekoná, embryo má jen 4 buňky. Jedu na 11 hodin za doktorem se domluvit co dál.
Ahoj holky, muzu se pridat?
V cervnu nas ceka prvni IVF, dnes jsem 1 dc, jedu dlouhy protokol. Jak se vam dari? Zvladate to? ![]()
@Haninka17 : Ježíš to me mrzí. Jak dopadla konzultace? Kolik ti vzali vajíček? A ani jedno nebylo Ok? Drz se ![]()
@Monea ahoj, vítej. Já mám už týden za sebou od 1.d. c., zítra kontrola a datum odberu. Zatím se cítím jako by nic. Tak uvd
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď