Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martinka1988 mně taky bude v listopadu, já jen snažení rok přirozené ale mám pcos takže rok ztracený… Pak jsem šla na laparku půl roku jsme se snažili po laparce doma už jsem šlapala jak hodiny ale nic.. a od ledna chodíme do caru… A zatím jen 2 IUI a teď teda jsem v té studii takže mě první ivf… A doufám, že už to vyjde… ![]()
No tak paráda. Já si dnes ve 14 hodin budu volat, zda jsem měla nějaká embryjka ke zmrazeni. So
Já dnes zas odpočinkový den, zas druhá babička si vzala synka a já mužů relaxovat, číst si a spát. Snad to k něčemu bude.
@Martinka1988 to je dobře odpočívej… Já snad taky budu mít k zamrazeni ale myslím že teď už je nebudu potrebovat
a ty taky ne
Ahoj kočky, tak máme dvě blastocysty AA a jednu AB a jednu prý divnou..že uvidí co z toho bude. Ještě. Ale mrazacky máme v jednom ty dvě a AA+AB 6500kc zmrazení na rok… A 4000kc za metodu IMSI… Jednu krásnou blastocystu AA dostanu za 3hodinky… Prý škoda, že v rámci te studii musíme dát jedno AA mohli být dvojčátka, ale neva aspoň jedno bude… Embryjolozka byla mladá příjemná a a těhulka, takže to je znameni
lék už mám vypity byl to hnus hořký… Ale pro Mimi vše.
Holky. Pustily mi video kde byla miska s mým jménem pak mi ukázaly jak je v ní ta krásná blastocysta a viděla sem jak zárodek začal už lest z toho obalu… To bylo krásné a pak mi ji dali…a mám i foto embryjka v děloze… ![]()
@kakaramelka tak paráda. Držím palecky. Také mám fotecku bobisku, to oni dávají asi všude při transferu. Me zavadeli embryjka AA a AB. Tak uvidíme. Teď jsme přijeli z výletu, udělali jsme si s dětmi dánskou jízdu na obidek a teď jsem dala broucka spinkat a jdu také. Tak také odpočívej
@kakaramelka jak si viděla ze zárodek lezl z obalu? To muselo být hezky ![]()
@Martinka1988 my si dala zamrazit AA+AB a zavedly mi AA jedno… No video sem viděla co udělali za ty tři hodiny co jsem čekala po tom pití toho leku… Byla to blastocysta a najednou po třech hodinách už praskl obal a klubal se…
bylo to krásné
![]()
@kakaramelka Dobre ranko, tak jak je? Utíká Ti to trochu? A jak se citis? Já mimo bolava prsa nic a jsem z toho trochu nervózní. Ale dnes jsem teprve 4.den po ET, tak nemůžu dělat ukvapene závěry. Chodíš do práce nebo si doma na neschopence?
@Martinka1988 ahoooj,mně je krásné, nic mě nebolí prostě klasika… Začínám se trošku bát… Ale jsem teprve 2den po et ale už by pomalu měl být zavrtaný prdola… Pořád mu říkám, že když tak krásně rostl mimo mě tak u ne už mi bude jen lépe, že jo mame už teď moc rádi
magor no… No mám týden do krve to je dobrý zatím…ale dost jsem četla že i tak můžou být špatný chromozomy nějaký a neuchytil se i když před tím byla krásná 5AA blastocysta nebo uchytí ale až na prvním screeningu se zjistí že je něco špatně. Tak se bojím neměla sem si to číst ale i pozitivní zprávy jak se hodně holkám povedlo s tak pěknou… Tak musíme věřit…do práce jdu dnes mám odpolední od 11. -19:30
@kakaramelka no taky si hladim bříško a každé ráno jim dávám pusinku na obrázek co mi dali při transferu a prosím je ať už u me zůstanou. Ale mám v sobě takový pocit, ze to nevyšlo. Skoro vůbec nic v podbrisku necítím a pokud si dobre pamatuji, tak u synka me jakoby bylelo na ms takový podobný lehký bolení a to znamená uhnizdovani a ze tam proste je. Teď mimo prsou necítím absolutně nic. Ach jo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.