Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobčul to jsme na tom stejen dnesam 2 den po et mě první a sandály i poslední ivf blastocysta hatchuujici zavedena… Ale na krev jdu už v pondělí 3.7. ![]()
@martina1977 já myslela že už nejde aby byl mimoděložní když daj embryjko až do dělohy, tak to mě moc mrzi
@kakaramelka píše:
@Bobčul to jsme na tom stejen dnesam 2 den po et mě první a sandály i poslední ivf blastocysta hatchuujici zavedena… Ale na krev jdu už v pondělí 3.7.
Ahojky
to jseš dobrovolně nebo tvuj car požívá tak brzo na krev?
@Bobčul to mi naplánovali v car 14dni po opu…nevím jestli to není tou studii těžko říct ale aspoň budu vědět na čem jsem…
Jinak holky dnes 3dpo et a bříško poboliva víc… Není to hrozně dá se to… Jen ó něm prostě vím jak na ms… Tak nevím co si myslet..
@kakaramelka dle mého je to dobre znamení. A co prsa bolí? Me docela dost. V podbriska sem tam během dne nějaký zvláštní pocit jinak nic extra.
S pocity to mám jak na houpačce, chvíli upadam do zoufalství, ze to určitě nevyšlo a chvíli zas věřím, ze to vyšlo. To jsou stavy
Ještě 5 dni do testování, dnes jsem v půlce.
@Martinka1988 prsa ne jen bradavky na pohmat… Ale musela jsem vylit kafe přišlo mi nějaké nakyslé… Snad je to dobré znamení a ne nic vsugerovaného…
Tak holky u me nic moc. Nosím intimky a na ni lehké zaspineni teď dopo. Vzala jsem si čistou u budu kontolovat. Ale asi je to ztracené. Takhle jsem to přesně měla pro minulém ETu, také jsem začala špinit a do tři dnů jsem se rozkrvacela. Na testu jsem dokonce měla //, ale ty pak postupně slably. 9.den jsem byla na krvi a hcg jen 11, takže to bylo asi biochemické tehu. No a teď se zřejmě opakuje stejný scenar. ![]()
@Martinka1988 ještě tomu věř třeba se to nerozjede
držím palečky
@Martinka1988 -Ahoj Marti čeká mě 2 IVF v září po této operaci, to byl poslední mrazácek u 1IVF..ted sem mohla být už v 10 tydnu
.To nic nemusí znamenat, že spinis
.
@kakaramelka Ahojky to embryo ještě putuje než se zahnizdi
.jen pořád nechápu jak můžu mít mimodelozni když nemám vejcovody
.to kafe co si vylila tak to můžeš být náznak uz ![]()
@Bobčul -Ahoj u nás v caru dělají taky klinické studie? nevíš? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.