Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martinka1988 já někde četla, že uhnízdění nemůžeš cítit tak nevim, ale taky mě lehce pobolívá jak na ms ale fakt jen lehounce… tak nevim, ale nevenuji tomu takovou pozornost… a snad tam bude no… Jinak delám v laboratoři příjem biologického materiálu
Ahojky, jsem dnes 8.den po ket dvou krásných blastocyst… Jak se máte?
@lenkawedding Ahojky to je krásné a ještě se bojíš testovat??? nebo kdy na to jdeš? já jsem teprve 2den po et…jedne krasne hatchujici blastocysty ![]()
Po minulém nevydařeném Ketu jsem se zařekla, že testovat nebudu a počkám na ten jejich test… Třeba je ta nevolnost jenom z léků…
@lenkawedding Ahojky, já jsem 4.den po ET a také mám zavedena 2 pětidenní embryjka. A kdy mas jet do caru na test? Držím palecky
@martina1977 : určitě můžeš. A Ty si po ET /KET nebo to mas ještě před sebou?
@Martinka1988 -Ahoj Marti jsem po KET a jsem po mimodelozni
.Tobě držím palce ať Ti to vyjde ![]()
@kakaramelka -Ahoj jsem cerstve po KET a dopadlo to spatne
.Taky držím palce ať Ti to vyjde ![]()
Ahojky já jsem dnes druhý den po ET blastocysty
na krev ficime 10.7. je to mé druhé IVF a snad bude úspěšne
@martina1977 tak to me mrzí
Drz se. A co bude dal? Další KET nebo znovu nanovo stimulace atp.?
@Bobčul tak také budu držet palecky. Tak jestli počítám správně jsme tu čtyři, které čekáme na //. Jedna 8.den, já 4.den a dvě 2.den Tak holky tfuj tfuj ať nám to vyjde. A jestli si dobre pamatuji tak tři tam máme po dvou embryjkach ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.