Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martinka1988 já někde četla, že uhnízdění nemůžeš cítit tak nevim, ale taky mě lehce pobolívá jak na ms ale fakt jen lehounce… tak nevim, ale nevenuji tomu takovou pozornost… a snad tam bude no… Jinak delám v laboratoři příjem biologického materiálu
Ahojky, jsem dnes 8.den po ket dvou krásných blastocyst… Jak se máte?
@lenkawedding Ahojky to je krásné a ještě se bojíš testovat??? nebo kdy na to jdeš? já jsem teprve 2den po et…jedne krasne hatchujici blastocysty ![]()
Po minulém nevydařeném Ketu jsem se zařekla, že testovat nebudu a počkám na ten jejich test… Třeba je ta nevolnost jenom z léků…
@lenkawedding Ahojky, já jsem 4.den po ET a také mám zavedena 2 pětidenní embryjka. A kdy mas jet do caru na test? Držím palecky
@martina1977 : určitě můžeš. A Ty si po ET /KET nebo to mas ještě před sebou?
@Martinka1988 -Ahoj Marti jsem po KET a jsem po mimodelozni
.Tobě držím palce ať Ti to vyjde ![]()
@kakaramelka -Ahoj jsem cerstve po KET a dopadlo to spatne
.Taky držím palce ať Ti to vyjde ![]()
Ahojky já jsem dnes druhý den po ET blastocysty
na krev ficime 10.7. je to mé druhé IVF a snad bude úspěšne
@martina1977 tak to me mrzí
Drz se. A co bude dal? Další KET nebo znovu nanovo stimulace atp.?
@Bobčul tak také budu držet palecky. Tak jestli počítám správně jsme tu čtyři, které čekáme na //. Jedna 8.den, já 4.den a dvě 2.den Tak holky tfuj tfuj ať nám to vyjde. A jestli si dobre pamatuji tak tři tam máme po dvou embryjkach ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď