IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
25.4.18 10:26

@Mavu ahoj kočičko :) nestresuj neboj Oliver bude hodnej a půjde ven natotata :oops: uvidíš. Ikdyž chápu jak se znám já bych panilařikala :D A je dobře, že se zaměstnáváš jen to moc nepřeháněj, ikdyž je úplně úžasné počásko viď. Jinak dneska přisli výsledky testu co jsme si připláceli v soukromé klinice v Brneě a zamozřejmě výsledky jsou pozitivní jsem docela naštvaná smutná, že na to nepřišli v CAR, protože jsem se dočetla že přesto otěhotnět nejde… tak že nás čeká antibiotiková lečba :,( a pak už snad to bude dobré…jů a masáž závidím já byla včera na pilatesu a v sobotu mě čeká joga tak se taky těším..na to že se trochu odreaguju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.4.18 11:01

@Kolinka81 s těma testama by mě to taky štvalo. Někdy mi přijde, že to prostě prvním cyklem jen jako zkusí a že si říkají, že se jako nic neděje, když to neklapne. Někoho nepošlou ani na genetiku a rovnou ho ženou do ivf. No je to business, i přes pojišťovnu se doplácí hodně :(. Tak je ale hlavní, že našli konečně příčinu. Teď to přeléčí a půjde to jako po másle :) a jaký budete mít teď postup? přeléčí vás ve vašem car nebo v tomhle brněnském?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.4.18 11:26

@Mavu no právě a taky si myslím, že by to měli dělat automaticky na gynekologii, pokud tam příjde žena že se snaží o mimčo a nejde jim to tak by jí měli automaticky udělat tyhle testy, které defakto tolik nestojí. Nee půjdeme s výsledky co nám poslali já ke svojí gynekoložce s papírem co dají manželovi na urologii jaké antibiotika mu dají, aby jsme se léčili stejně no je to zase o 2měsíce posunuté :( bude léčba a až po 6ti týdnech dalši testy zda jsme ok. Nevím zda do našeho Car ještě chci tři embrijka v čoudu a zbytečně, protoze nejsme samoplátci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.4.18 11:33

@Kolinka81 je hloupé, že se to posune, ale zase na druhou stranu už nepojedete na slepo a už budou léčit tu příčinu a třeba to pak půjde i přirozeně. A CAR pak můžete případně změnit vždycky, pokud by se muselo řešit přes ivf. A copak to bylo vlastně za testy, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.4.18 12:23

@Mavu máš to v soukromé zprávě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.4.18 12:25

@Mavu já si právě myslím, že by to pak mohlo jít přirozeně, protože jsme oba v poho. Jak imunulogii tak genetiku tak spermiogram vyšel na 1. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.4.18 12:31

@Kolinka81 určitě to pak půjde! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.4.18 12:55

@Mavu :srdce: :hug: taky věřím…že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
1.5.18 09:18

Otěhotnění po metodě macs

Ahoj holky, krátce můj příběh… 4roky se snažíme, zjištěno pcos - laparku 1/2roku šlapou jak hodinky, přirozeně biochemické tehu… Návštěva car iui se ne zadarilo následovalo ivf zadarilo se ale opět biochemické pak ket se stejným koncem, půl roku pauza, následně nový car, kde nám byl zjištěn zánět ureaplasma plus apoptoza spermií… Vyzkoušeno 2×iui jedno biochemické, teď nás čeká ivf stim, že nám doporučili metodu macs, chci se zeptat jestli je tu někdo se stejným problémem, kterému tato metoda pomohla k vytouženému miminku??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.5.18 21:28

@kakaramelka ahoj nikdo Ti tu neodpověděl, já sice odpovím ale moc nepomůžu vůnec mi tato metoda nic neříká… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.5.18 21:31

@kakaramelka a co jsem tak pročítala o čem se tu holky v bavily tak jim to pomohlo tak být tebou asi by jsem to zkusila ;) a kdypak Te to čeka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
3.5.18 21:47

@Kolinka81 ahojky děkuji hodně jsem taky o tom četla hned po tom co nám to doporučili a taky se mi ta metoda moc líbí… A je to dost pravděpodobně že tímto jsem potracela… Že ty spermie byly špatně i když se tvářili v pohodě… Takže do toho půjdem. No 10.5.jdu na UZ před MS 27dc a snad už bych mohla dostat nějaký infa a léky… Dám vědět… A děkuji za reakci co ty co nového u vás? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.5.18 22:26

@kakaramelka nemáš vůbec zač, určitě vyzkoušej. Zkusit se musí všechno a kdo ví třeba to zrovna klapne ;) ne třeba ono to klapne. Tak pak hned písni jak to pokračuje. U Nás ani nic noveho odpočíváme a nabíráme sily do dalšího snažení… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.5.18 05:44

@Kolinka81 tak děkuji moc já tomu také věřím že už to půjde a těch špatných se zbavíme a už to vyjde až dokonce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.5.18 21:55

@Mao1 ahojky tak co jak to s Tb vypadá??? Vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.