Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kakaramelka já pila tu z DMka, myslím, že Sportness se jmenuje.
@Mavu @kakaramelka tak já už ji mám koupenou, z DM sportness, za 119kč. A vzala jsem čokoládovou snad bude chutnat ![]()
Ahoj holky, tak jsem dostala norethisteron, prej aby se trochu rozdrazdily vajecniky, za deset dni ultrazvuk a jestli bude vse v pohode tak mi nasadi stimulacni leky. myslim si ze mi da nejdriv ten sprej do nosu, asi mam dlouhy protokol, protoze minule cekal na 2.den ms a zacala jsem pichat.ted jsem teprv 17.dc a ms mam dostat az 9.2
@Mao1
tak snad se rozdrazdi a verim ze bude vse tak jak ma a co jinak devcatka uz mate bilkovinu? Ja mela 5dnu zpozdeni, ale bohuzel to asi jen ty antibiotika mam zase chripku a do toho me boli bricho jako blazen
a copak vy? Sup sem s novinkami honem ![]()
@Mavu
ahojik muzu poprosit radu? Podle ceho cvicis tu mojzisovku nebo cvicila
ma you tube, nebo dvd? Dekuju
@Kolinka81 ahoj
a ještě pořád máš zpoždění? Bílkovinu mám koupenou a ještě jsem ji neotevřela, ale už bych asi měla začít. Po těch práškách mi bylo první dny docela blbě, ale už je to lepší. Psala jsem mu, že jsem se zapomněla zeptat kolik si mám vzít sebou peněz at vím a on mi napsal:Nejsem v ordinaci, nevím na jaké léky se domluvíme, vemte si sebou 5000
a to říkal, že doplatek za injekce je kolem 2000.No jestli mi řekne takové pálky 5000 a víc, tak pokud budu více embrzi tak nebudu mít prachy na zamražení
Snad se nějak domluvme
A kdzž to spočítám tak - 8000 isci,3500ah,500 anestezie to je 12000.
Když dám 6000 mražení, to je 18000 tak 7000 zbyde.
Ještě bych chtěla embyoglue to je 3000, takže jsem na 4000 tisicich…Takže uvidím co mi řekne a přinejhorším se vyprdnu na to embyoglue
To je hnus tolik peněz
@Kolinka81 ahojky
cvičila jsem podle takovýho rozpisu od kamarádky a podle knížky, co mi půjčila ještě jiná kamarádka. Bych ti ten rozpis mohla v práci oscanovat a poslat, jen teď mám týden dovolenou, tak by to bylo nejdřív 5.února, pokud by to nevadilo. Jen je ještě dobré se k tomu mrknout na youtube na dýchání, to je u toho hodně důležitý, je tam několik typů. Já jsem to znala trochu z klasický jógy, kam chodím už asi dva roky. Ale myslím, že byl na youtube kousek jako ukázka, celý to cvičení jsem tam nenašla
oni se tím brání, aby jim lidi chodili na ty kurzy speciální.
@Mavu Jak to, že nespíš?
Já si připadám jak duchodce, jsem od 5 vzhůru..mazec.Den kdy se můžu vyspat a já vstávám jak kdybych šla do práce.
@Mao1 ahojky
mě přijde, že vždycky říkají max. 5000 za léky. Myslím, že se tím trochu brání, aby pak z nich. nevypadla o hodně větší částka. Já jsem poprvé platila asi 2500,po druhé 3500. To jsem měla větší dávky gonalu a k tomu ještě luveris. Tak bych počítala, že to třeba budeš mít taky pod těch 5 ![]()
@Mao1 no já vstávám většinou donpráce kolem třičtvrtě na 6 a jak jsem naučená, tak.pak nemůžu spát ani o víkendu
ale zase pořád chodím spát kolem deváté večer, takže spánku mám dost
ono se mi teď i po ránu trošku hůř spí. No jsem zvědavá, jak budu spát za dva měsíce
teď zatím bříško úplně obří není ![]()
@Mavu To by bylo fajn, no uvidím ve středu tam jedu na kontrolu, říkal, že nemám být nachlazená a já dostala jak na potvoru rýmu. Snad to přejde. Už se docela těším, že se to zase pohne. A jak se cítíš ty?
Ségra rodí v květnu a až ted ji vyskočilo bříško, je to fajne, pořád bych ji na něho šahala. čeká holku a má strašný problém jaké jmeno, žádné se ji nelíbí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.